Fethiye'de mart ayında denize girdiler

Fethiye'de mart ayında denize girdiler
Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde sıcak havayı fırsat bilenler plajları doldurdu. Kimileri sahilde güneşlenirken, kimileri kendini Ölüdeniz'in serin sularına bıraktı.
Hava sıcaklığının 21, deniz suyu sıcaklığının 18 derece ölçüldüğü ilçede, Ölüdeniz Mahallesi'ndeki Belceğiz Plajı'nda yoğunluk yaşandı.

Bazı tatilciler kumsalda güneşlenirken, bazıları Mart ayında denize girmenin keyfini yaşadı. Macera tutkunları ise 1965 rakımlı Babadağ'ın 1200 metre pistinden yamaç paraşütüyle uçarak, muhteşem Ölüdeniz manzarasını kuş bakışı görmenin ayrıcalığını yaşadı. Yamaç paraşütlerinin gökyüzünde oluşturduğu renk cümbüşünü, sahildekiler ilgiyle izledi.

Aydın'dan arkadaşlarıyla tatile gelen üniversite öğrencisi Sinan Bektaş, hafta sonu tatilini değerlendirmek için Fethiye'yi tercih ettiklerini söyledi. Kelebekler Vadisi ve tarihi alanları gezdiklerini anlatan Bektaş, "Suyun sıcaklığı çok güzel. Denize girip bunu değerlendirmek istedik. Mart ayında bu kadar güzel bir hava beklemiyorduk. Her şey çok güzel" dedi.

Yamaç paraşütüyle single (tekli) uçuş yapan Ramazan Pabuşcu ise Fethiye'de yapılabilecek en güzel aktivitenin yamaç paraşütüyle uçmak olduğunu kaydetti. Babadağ'ın dünyaca bilinen en güzel uçuş alanlarından olduğunu kaydeden Pabuşcu, hobi olarak fırsat buldukça uçuş yaptığını belirtti.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.