Gündüz çiğ köfteci, gece disko

Gündüz çiğ köfteci, gece disko
Nevşehir’de gündüz çiğköfte ve döner satan bir işyerinin gece saatlerinde içkili, eğlenceli gazino olarak kullanıldığı ortaya çıktı

Nevşehir Emniyet Müdürlüğü '155 ihbar' hattına merkez Yeni Mahalle Nar Caddesi'nde bulunan akşam saatlerine kadar çiğköfte ve tavuk döner satılan bir işyerinin alt katlarına hava karardıktan sonra çok sayıda insanın geldiği, yüksek sesle müzik çaldıkları, gürültü yaptıkları ve içki içtikleri yönünde şikayetler gitti.

Asayiş Şubesi ekipleri M.K.’nin işletmesini yaptığı işyerini bir süre takibe aldı. Takip sonucu şikayetlerin doğruluğunu saptayan ekipler, dün gece geç saatlerde işyerine geldi.

Kapalı olan giriş kapısının açılması için yaptıkları çağrıya yanıt alamayan ekipler, kırarak içeri girdi. Giriş katın altında bulunan iki katta Türk, Afgan, İran ve Iraklı oldukları saptanan 28 kişilik erkek ve kadınlardan oluşan grubun yüksek sesli müzik eşliğinde içki, nargile ve sigara içerek dans edip uygunsuz hareketlerde bulunduklarını tespit etti. Ruhsatı bulunmadığı belirtilen işyerinde bulunan 28 kişi kimlik tespit işlemleri sonrasında kapalı mekanda sigara içiminden dolayı idari işlem yapılarak serbest bırakıldı. İşyeri sahibi M.K.’ye ruhsatsız mekanda çalışma, sigara ve içki içirme nedeniyle yasal işlem yapılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.