İstanbul'da çifte infaz! öldürüp sokağa attılar

İstanbul'da çifte infaz! öldürüp sokağa attılar
İstanbul Eyüp'te, bir araçta başlarından vurulan iki kişi, farklı sokaklarda araçtan atıldı. 2 kişiyi öldürdüğü ileri sürülen Ersin B., Gaziosmanpaşa'da yakalandı.
 Eyüp Karadeniz Caddesi'nde dün akşam 2 kişinin araçtan atıldığı ihbarını alan polis olay yerine gitti. Yapılan incelemede araçtan atılan ve kafalarına ateş edilerek öldürülen 2 kişinin Emre T. ile Hakan A. olduğu anlaşıldı. İnfaz edilen 2 kişinin, öldürülen Ergenekon sanığı Fatih Derdiyok ile irtibatlı olduğu ileri sürüldü. Olayla ilgili 1 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelinin ilk ifadesinde, "Güvenlik görevlisi olarak çalışıyorum. Hakan A. ve Emre T.'ye borcum vardı. Dün araçlarına bindim ve arka koltuğa oturdum. Borç yüzünden tartışmaya başladık. Ön koltukta oturan A. ve T.'yi silahımla vurduktan sonra araçtan attım. Daha sonra şoför koltuğuna oturarak olay yerinden uzaklaştım ve bir süre sonra kaza yapınca yaya olarak kaçtım" dediği öğrenildi.

200 METRE ARAYLA ARAÇTAN ATILDILAR
Olay, saat 21.00 sıralarında, Eyüp ilçesi Silahtarağa mahallesi Silahtarağa caddesi ve Karadeniz caddesi üzerinde meydana geldi. Akraba oldukları öğrenilen iki kişinin cesedi, 200 metre arayla bir araçtan caddeye atıldı. Emre T. kafasından vurularak Karadeniz caddesi üzerine bırakılırken, Hakan A. adlı kişi de Silahtarağa Caddesi'ne bırakıldı.

BİRİ OLAY YERİNDE, DİĞERİ HASTANEDE ÖLDÜ
Haber verilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Emre T. olay yerinde hayatını kaybederken Hakan A., ise kaldırıldığı Eyüp Devlet Hastanesi'nde can verdi. /Haberler


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.