Kamyon dereye uçtu: 3 kardeş öldü!

Kamyon dereye uçtu: 3 kardeş öldü!
Gümüşhane'nin Kırıklı köyünde kontrolden çıkan kamyon dereye yuvarlandı. 3 kardeş hayatını kaybetti.
 Kazada araç sürücüsü 23 yaşındaki Yusuf Can Şahingöz ile kardeşleri 16 yaşındaki Malik ve 13 yaşındaki Mustafa Şahingöz hayatını kaybetti.

Çevreden yetişenlerin araçtan çıkarttığı Mustafa'nın ikizi 13 yaşındaki Ahmet Şahingöz ise hastanede tedavi altına alındı.

Kaza akşam saatlerinde Kırıklı köyü yakınlarında meydana geldi. Yusuf Can Şahingöz'ün kullandığı 38 LD 932 plakalı kamyon, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yaklaşık 10 metre yükseklikten dereye yuvarlandı. Kazaya ilk müdahaleyi çevredekiler yaptı. Dere yatağına inenler tarafından ağır yaralı olarak araçtan çıkartılan Ahmet Şahingöz, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Taklalar atarak yuvarlanan kamyonda sıkışan sürücü Yusuf Can ile kardeşleri Mustafa ve Malik Şahingöz'ün hayatlarını kaybettiği anlaşıldı. Kamyonda sıkışan talihsiz üç kardeşin cesetleri, olay yerine gelen AFAD ve jandarma ekiplerinin çalışmaları sonucu çıkartılarak Gümüşhane Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Şahingöz kardeşlerden hayatını kaybeden Mustafa ile yaralı kurtulan Ahmet Şahingöz'ün ikiz olduğu öğrenildi. Kaza ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.