Kars'ta 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Kars'ta 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Son dakika haberine göre Kars'ta 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD'a göre merkez üssü Sarıkamış olan deprem, saat 14:20'de yerin 7 kilometre altında meydana geldi. Kars'ta meydana gelen deprem Erzurum'dan da hissedildi.


Kars'ta saat 14:20'de 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD'a göre merkez üssü Sarıkamış olan deprem saat 14:20'de yerin 7 kilometre altında meydana geldi.


AFAD Deprem
@DepremDairesi
 #Deprem
Büyüklük : 4.2 (Mw)
Yer : Sarikamis (Kars)
Tarih-Saat : 29.12.2019, 14:20:08 TSİ
Enlem : 40.3230 N
Boylam : 42.1726 E
Derinlik : 7.00 km
Detay : https://deprem.afad.gov.tr/depremdetay?eventID=455731 …@afadbaskanlik @trthaber @anadoluajansi

AFAD'DAN AÇIKLAMA

AFAD'dan depreme ilişkin yapılan açıklamada "Kars, Sarıkamış'ta meydana gelen 4,2 büyüklüğündeki deprem sonrası, an itibariyle, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır. Gelişmeleri takip ediyoruz." denildi.

3

KANDİLLİ MERKEZ ÜSSÜNÜ NARMAN OLARAK DUYURDU

Kandilli Rasathanesi meydana gelen depremin merkez üssünün Erzurum Narman olduğunu belirtirken büyüklüğünün ise 4.3
olarak duyurdu.


DEPREM ERZURUM'DAN DA HİSSEDİLDİ

Erzurum’un ilçelerinde de hissedilen deprem korku ve paniğe neden oldu. Depreme iş yerinde yakalandığını belirten Oltu İlçe
Spor Müdürü Adem Bektaş, “Masada otururken bilgisayarım hızlı bir şekilde sallandı, hemen dışarı çıktım. Allah beterinden saklasın, depremin inşallah yıkım sonucu olmamıştır” dedi.

Depremden çok korktuğunu dile getiren 8 yaşındaki Duruşah Öztaş ise, “Evdeydik, sallandık, yani çok sallandık ben evden dışarı fırladım. Kapıyı açarken ’Ölmek istemiyorum’ diye bağırdım” diye konuştu.

Yemek yerken biranda sallandıklarını ifade eden Hasan Kara da, “Lokantada yemek yerken baktım deprem oluyor. Bende yemek tabağımı alıp dışarı çıktım. Baktım ki herkes dışarıda” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.