Kavurucu sıcaklar devam ediyor

Kavurucu sıcaklar devam ediyor
Hava sıcaklığı, mevsim normallerinin 4 ila 8 derece üzerinde seyretmeye devam edecek.
 Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre, Türkiye’nin kuzey ve iç kesimlerin parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Artvin, Kars, Ardahan, Rize ve Trabzon'un iç kesimleri, Konya, Ankara'nın güneydoğusu, Batı Akdeniz'in iç kesimleri ile Toroslar mevkiinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığı, Akdeniz kıyısında mevsim normalleri civarında, diğer yerlerde mevsim normallerinin 4 ila 8 derece üzerinde seyretmeye devam edecek.

Rüzgar ise genellikle kuzey ve kuzeybatı, güneydoğu kesimler ile Akdeniz kıyılarında güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.

-BÖLGELERDE HAVA DURUMU-

MARMARA: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

EGE: Az bulutlu ve açık, iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, iç kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Batı Akdeniz'in iç kesimleri ile Toroslar mevkiinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık, güney ve doğusunun parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Konya ile Ankara'nın güneydoğusunun kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ: Az bulutlu ve açık, doğusunun yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu, doğusunun yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Artvin ile Trabzon ve Rize'nin iç kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, kuzeydoğusunun parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Kars ve Ardahan çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

-BAZI İLLERDE HAVA DURUMU-

İSTANBUL: Az bulutlu ve açık.(31)

ANKARA: Parçalı bulutlu, bugün (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra güneydoğu kesimleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.(34)

İZMİR: Az bulutlu ve açık.(35)

ADANA: Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Toroslar mevkii kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (35)

ANTALYA: Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra iç kesimleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (31)

SAMSUN: Parçalı ve az bulutlu. (29)

ERZURUM: Parçalı bulutlu.(30)

DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık. (39)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.