Kılıçdaroğlu’nun kardeşi: Erdoğan önderimizdir, liderimizdir

Kılıçdaroğlu’nun kardeşi: Erdoğan önderimizdir, liderimizdir
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ihraç istemiyle disipline sevk ettirmesinin ardından partiden istifa eden kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, Didim Kent Meydanı’nda oturma eylemine başladı.

‘Sayın cumhurbaşkanımızı Allah başımızdan eksik etmesin’ yazılı pankart açan Kılıçdaroğlu, bir kez daha randevu talebinde bulunduğu Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan için, “O bizim önderimizdir, liderimizdir” dedi.


Celal Kılıçdaroğlu, Aydın’ın Gülen Cemaati’nden temizlenmesi ve Didim belediyesi ile ‘FETÖ’ arasındaki bağlantının ortaya çıkarılması için Söke’den Didim’e yürümüş, ardından ölüm orucuna başlamış, Kemal Kılıçdaroğlu partiden ihracı istemiyle disipline sevk edilme talimatını verince CHP’den istifa etmişti.

Son dönemdeki açıklamalarıyla gündem yaratan Celal Kılıçdaroğlu, son olarak katıldığı Beyaz TV yayınında “Tayyip Erdoğan da bir Atatürk” diye konuşmuştu. Kılıçdaroğlu, bunun ardından, açlık grevine başlayarak, “Erdoğan’a bazı belgeler vereceğim” demişti.

CHP lideri kardeşiyle ilgili, “Birisi cebine para koydu ve ‘Çık bunu söyle’ dedi” diye konuşmuştu.

Celal Kılıçdaroğlu ise ağabeyine “Öz kardeşine sahip çıkmasa bile, bu vatana sahip çıksın. Bana da çamur atmasın” diyerek yanıt vermişti.

Açlık grevine son verdiğini açıklayan Kılıçdaroğlu, mücadelesine kent meydanında kuracağı çadırda devam edeceğini söylemişti.

‘Üç gün boyunca devam edeceğim’

İHA’ya konuşan Kılıçdaroğlu, “Sayın cumhurbaşkanımız, başbakanımız ve içişleri bakanım FETÖ’yü temizledikten sonra eylemlerim bitecek. Cumhurbaşkanımız Erdoğan, bir Atatürk’tür” dedi.

Erdoğan’dan randevu talep ettiğini bir kez daha yineleyen Kılıçdaroğlu, gerekli izinleri aldığını ve eylemine üç gün boyunca devam edeceğini açıkladı.

Kılıçdaroğlu sözlerini, ablaları ve diğer ağabeyleriyle görüştüğünü, onların da kendisine hak verdiğini söyleyerek bitirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.