Meteorolojiden 6 kent için uyarı

Meteorolojiden 6 kent için uyarı
Samsun'un doğusu, Ordu ve Giresun, Trabzon ve Rize çevreleri ile Artvin'in kıyı kesimlerinde kuvvetli yağış bekleniyor.
 Hava sıcaklığı, doğu bölgelerde 4 ila 6 derece azalırken, yağışlar sabah saatlerinde Samsun'un doğusu, Ordu ve Giresun çevrelerinde, öğle saatlerinden sonra Trabzon ve Rize çevreleri ile Artvin'in kıyı kesimlerinde kuvvetli olacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan son değerlendirmelere göre, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Sinop, Artvin, Kars, Ardahan ve Erzurum çevreleri ile Kastamonu'nun kıyı kesimleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışlar, sabah saatlerinde Samsun'un doğusu, Ordu ve Giresun çevrelerinde, öğle saatlerinden sonra Trabzon, Rize ve Artvin çevrelerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olacak.

Hava sıcaklığı, doğu bölgelerde 4 ila 6 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.
Rüzgarın ise genellikle kuzey yönlerden, Akdeniz kıyılarında güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara ve Kıyı Ege ile Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında kuvvetlice esmesi bekleniyor.

BÖLGELERDE HAVA DURUMU

MARMARA: Parçalı ve az bulutlu, zamanla kuzey ve doğusu yer yer çok bulutlu geçecek. Rüzgarın kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetlice esmesi bekleniyor.

EGE: Az bulutlu ve açık, zamanla iç kesimleri yer yer parçalı bulutlu geçecek. Rüzgarın kıyı kesimlerinde kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetlice esmesi bekleniyor.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla iç kesimleri yer yer parçalı bulutlu geçecek.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçecek.

BATI KARADENİZ: Parçalı, yer yer çok bulutlu, Sinop çevreleri ile Kastamonu'nun kıyı kesimleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı yer yer çok bulutlu, bölgenin kıyı kesimleri ile Artvin çevreleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu, zamanla kuzey kesimleri çok bulutlu, Ardahan ile öğle saatlerinden sonra Erzurum ve Kars çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçecek.

BAZI İLLERDE HAVA DURUMU

ANKARA: Parçalı ve az bulutlu. (28)

İSTANBUL: Parçalı, zamanla çok bulutlu. (29)

İZMİR: Az bulutlu ve açık. (33)

ADANA: Parçalı ve az bulutlu. (35)

ANTALYA: Az bulutlu ve açık. (35)

SAMSUN: Parçalı çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. (26)

ERZURUM: Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (24)

DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık. (38)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.