Muharrem İnce oğlundan 6 çocuk istedi...

Muharrem İnce oğlundan 6 çocuk istedi...
Muharrem İnce, TBMM'deki görüşmeler nedeniyle Yalova'da yarın yapılacak düğüne katılamama riski bulunduğunu belirtirken, oğluna çocuk önerisinde çok çocuk önerisinde bulunurken, "Sayın cumhurbaşkanı çocuk sayısı ile ilgili 3’tü 5’ti.. 3,5 d
1 AYDA 2 ÇOCUĞUNU EVLENDİRDİ
Geçen 19 Ağustos'ta oğlu Serim Sencer ve Sahra Karakartal'ın nikahını kıyarak, düğünlerini yapan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, dün gece de Yalova Milletvekili Muharrem İnce ile dünür oldu. Mimar kızı Göknil'in broker Arda Salih İnce ile nikahlarını bir restoranda yaklaşık bin 500 davetlinin huzurunda kıydı. Davetlileri İnce çifti ile tek tek karşılayarak ilgilenen Başkan Işıklar, "1 ay arayla hem kızının, hem oğlunun düğününü yapmak nikahlarını kıymak aynı bir mutluluk. Kolay kolay herkese nasip olmaz." dedi.
DÜĞÜNDEN MECLİSE
CHP'li Muharrem İnce de, Silivri'de başlattıkları düğünü Yalova'da geleneksel Selanik usülü köy düğünü ile sürdüreceklerini belirtirken, "Düğünden sonra Meclis'e gideceğim tezkere oylamasına katılacağım. Nasıl zaman bulacağımı bilmiyorum gerçekten. Oylamaya katılıp gece döneceğim. İnşallah pazara sarkacak bir şey olmaz. Öyle bir şey olursa düğüne katılmayız. Böyle bir şey olmasını da  istemem. Bizim terörle mücadele konusunda hükümete desteğimiz tam olmuştur. Geçmişte Barzani'ye, 'Türkiye seninle gurur duyuyor' diye bağıranlar,  şeref konuğu yapanlar nerede hata yaptık' diye ellerini başlarına koyup düşünsünler. Terörle mücadelede, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin yurt dışına çıkışına 'Hayır' dediğimiz çok azdır. Onlarda haklıydık zaten." dedi.
Muharrem İnce oğlundan 6 çocuk istedi: Biz 6 okçuyuz
"ANNE BABAYI UNUTMAYIN"
CHP Milletvekili ve belediye başkanlarının tanıklığında kızının nikahını kıyan Başkan Özcan Işıklar, oldukça heyecanlı görünürken çiftten 'unutmamaları' için anne ve babaların isimlerini söylemelerini istedi, "İki ayrı bedende yaşayan tek ruh gibi olun: Birbirinizi bitmeyen bir sevgi ile sonsuza kadar sevin." dedikten sonra "Bizim yörenin adetidir; 'Kız vermiyoruz, damat alıyoruz." dedi.
"DAMARA BASMAYIN"
Muharrem İnce de, nikah kıyıldıktan sonra kimin, kimin ayağına bastığını bilemediğini ifade ederken, "Birbirlerinin ayağına bassınlar, damarlarına basmasınlar." dedi. İnce, salondakilerin kahkahalarla izlediği konuşmasında şöyle dedi:
"Kız babalarına anlayışlı davranmak lazım moralleri bozuktur. Damadı aldıklarını zannetsinler ona bir sözüm yok. Şurada anlaşabiliriz; Sayın cumhurbaşkanı çocuk sayısı ile ilgili isteği 3’tü 5’e çıkardı. Benim iyi yaptığım işler oldu kötü yaptığım işler de var. Tek çocuk yaparak hayatımın en büyük yanlışını yaptığımı düşünüyorum. 3, 5 değil; biz 6 okçuyuz çocuklar bunu unutmayın. 4 tanesine Özcan baba, 2 tanesiyle de Muharrem baba ilgilenebilir. Özcan arkadaşımın moralini bozmayayım; Al oğlum senin olsun ne yapayım. Senin kızın da vardı oğlun da.  Asıl kız özlemi bende var. Bırak bende kalsın."
20 ŞAHİTLİ NİKAH
Çiftin 20 nikah şahidi arasında Silivri Kaymakamı Ali Partal, CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, CHP İstanbul Milletvekili Bihlun Tamaylıgil, Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Engin  Altay, CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan, CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Cemal Canpolat CHP İl Başkanı, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli , Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, İstanbul Rumeli Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Salih Aynural, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun Özel Kamel Müdürü Şükran Kütükçü de yer aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.