Sert memleketin mert insanları

Sert memleketin mert insanları
Hemşehrilerini, "Sert memleketin mert insanları" şeklinde tanımlayan Beylikdüzü Kars - Ardahan - Iğdır Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Temel Altıntaş, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı, "Hiçbir ayrım yapmadan bütün hemşehrilerimizle ku
 Beylikdüzü Kars - Ardahan - Iğdır Kültür ve Dayanışma Derneği'nin Kaya İstanbul Otel'de düzenlediği birlik ve beraberlik gecesi büyük bir coşkuya sahne oldu. Yüzlerce davetlinin katıldığı gecede birçok sanatçı da sahne aldı. Geceye, AK Parti milletvekilleri Tülay Kaynarca, Şamil Ayrım, CHP milletvekilleri Ali Şeker, Gürsel Tekin, AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Necati Işık, İstanbul Gazeteciler Dernek Başkanı Mehmet Mert, STK temsilcileri, meclis üyesi adayları, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.




Gecenin açılış konuşmasını yapan Beylikdüzü Kars - Ardahan - Iğdır Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Temel Altıntaş, bütün davetlileri selamlayarak, "Öncelikle tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum. Derneğimiz 2013 yılında Beylikdüzü'ndeki hemşehrilerimize yardımcı olmak için kuruldu. Yeterli görmesek de üniversitede okuyan öğrencilerimize burs verdik, ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarını giderdik. Beylikdüzü'nde Sarıkamış anma programlarına her zaman ön ayak olduk. Dernek merkezinde çok sayıda panel gerçekleştirdik" açıklamasını yaptı.

Hep birlikte başardık
Kuruluştan günümüze kadar birtakım zorluklarla karşılaştıklarını ifade eden Altıntaş, "Ama bu zorlukları birlik ve beraberlik içerisinde aşmayı başardık. Nasıl ki Kars'ta, Ardahan'da, Iğdır'da, Türk'ü, Kürt'ü, Ermenisi birlikte yaşadıysa bizler de Beylikdüzü'nde bu birlikteliği başardık. Aslan yattığı yerden belli olur diyerek Beylikdüz'nün en güzel yerinde dernek binamızı açtık" diye konuştu.

Kimseye ayrım yapmadık
Konuşmasını, "Bizler sert memleketin mert insanlarıyız" ifadeleriyle sürdüren Altıntaş, 
"Derneğimizin yöneticileri çeşitli siyasi partilerin yöneticileri olabilir. Ama biz derneğin kapısından girerken siyasi kimliğimizi kapının dışında bıraktık. Sizlerden de bugün siyasi kimliğininizi kapıda bırakmanızı ve hemşehrilerinizle kucaklaşmanızı istiyorum. Hiç kimseyi ayrım yapmadan buraya davet ettik. Davetimize icabet eden herkese teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Biz birlik olunca Türkiye şaha kalkacak, ilerleyecek
Birlik ve beraberlik gecesinde konuşan AK Parti Milletvekili Tülay Kaynarca, "Ben burada ev sahibiyim. Değerli başkanımız ve yönetimini yürekten tebrik ediyorum" diye konuştu. "Allah'ın izniyle serhat şehirleri hak ettiği hizmetleri bulacaktır" diyen Kaynarca, "Hemşehrilerime en güzel hizmetlerin gelmesini temenni ediyorum. Biz bir ve kardeş oldukça Türkiye şahlanacaktır. Hak ettiği yerde olacaktır" ifadelerini kullandı.

Kimse birbirini kırıp dökmesin
AK Parti Milletvekili Şamil Ayrım ise çok güzel bir gece düzenlendiğini belirterek, "Bu güzel yemeği organize eden dernek başkanımız ve yöneticilere teşekkür ediyorum. Biz hep bu manzarayı görmek istiyoruz. Aramızda farklı görüşlerden olan hemşehrilerimiz var. Hepimiz birbirimize saygılı olmamız lazım. Değerli hemşehrilerim bu seçim zamanını birlik ve beraberlik içerisinde kırıp dökmeden geçirelim. Bizler her zaman vatanına milletine bağlı bir bölgenin insanlarıyız" açıklamasını yaptı.

Beylikdüzü için yatırım vakti
AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Necati Işık, gecede yaptığı konuşmada mevcut yerel yönetimi eleştirdi. Özellikle eğitim ve spor kanalıyla sosyal belediyeciliği ayağa kaldıracaklarını belirten Işık, "100 milyon borçla devralınan belediyenin şu anda 600 milyon borcu var. Beylikdüzü'ne metroyu ve deniz otobüsünü getiriyoruz. Sayın Binali Yıldırım'ın da desteği ile Beylikdüzü'nü tekrar geleceğe hazırlayacağız. Hürriyet meşalesi serhat boylarında yakıldı. Bundan dolayı sizler güven ve istikrarın değerini çok iyi bilirsiniz. Beylikdüzü'nde de bundan sonra güven ve yatırımın vaktidir. Bizler de koşacağız ve çalışacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.