Sıcaklar hafta sonu zirve yapacak

Sıcaklar hafta sonu zirve yapacak
Batı kesimlerde sıcaklıklar son yıllarda görülen en yüksek değerlere ulaşacak. İstanbul'da hava sıcaklığı cumartesi günü 27-28 dereceye kadar yükselecek
Meteorolojinin tahminlerine göre, bugünden itibaren sıcaklıklar hızla artmaya başlıyor. İstanbul'u da hafta sonu oldukça sıcak havalar bekliyor. Cumartesi günü sıcaklık değerlerinin 28 dereceyi görmesi bekleniyor. 

Meteorolojinin 5 günlük hava tahminlerine göre, yurt genelinde sıcaklıklar lodos rüzgarıyla birlikte çarşamba gününden itibaren hızla artmaya başlıyor.

Bununla birlikte yine de yağışlar yer yer devam edecek. Marmara bölgesinin Trakya kesiminde yağış kendini göstermeye başladı. Aralıklı yağışlar bölgede gün boyu etkisini göstermeye devam ederken, puslu hava Marmara genelinde etkisini gösterecek.

İç Anadolu'da da yağışların etkisini artırabileceği tahmin ediliyor. Lodosla birlikte kıyı Ege ve Trakya'da yarından itibaren yağışlar kuvvetlenecek. Ancak ani sıcaklık artışları görülecek. Özellikle Marmara bölgesinde perşembe, cuma ve cumartesi günleri sıcaklıklar hızlı bir şekilde artacak.

Batı kesimlerde sıcaklıklar son yıllarda görülen en yüksek değerlere ulaşacak. İstanbul'da sıcaklıklar cumartesi günü 27-28 dereceye kadar yükselecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün tahminlerine göre ise en yüksek sıcaklık değeri 27 derece olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.