Sıcaklık 8 derece artacak

Sıcaklık 8 derece artacak
Sıcaklıkların 4 ila 8 derece üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.
 Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre, Türkiye’nin kuzeydoğu kesimleri ile Akdeniz'in iç kesimleri parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Kars, Ardahan, Erzurum'un kuzeyi ile Batı ve Orta Toroslar'ın kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığının, Akdeniz kıyısında mevsim normalleri civarında, diğer yerlerde mevsim normallerinin 4 ila 8 derece üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

Rüzgar ise genellikle kuzey ve kuzeybatı, güneydoğu kesimler ile Akdeniz kıyılarında güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.

BÖLGELERDE HAVA DURUMU

MARMARA: Az bulutlu ve açık, Trakya çevrelerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

EGE: Az bulutlu ve açık, iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, iç kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu geçeceği, öğle saatlerinden sonra Batı ve Orta Toroslar'ın kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık ve yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu, doğusunun yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, kuzey ve batısı parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde Kars ve Ardahan çevreleri ile Erzurum'un kuzey kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

BAZI İLLERDE HAVA DURUMU

İSTANBUL: Az bulutlu ve açık.(34)

ANKARA: Az bulutlu ve açık.(35)

İZMİR: Az bulutlu ve açık.(36)

ADANA: Parçalı ve az bulutlu, öğle saatlerinden sonra iç kesimleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı. (35)

ANTALYA: Parçalı ve az bulutlu, öğle saatlerinden sonra iç kesimleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı. (32)

SAMSUN: Parçalı ve az bulutlu. (30)

ERZURUM: Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde kuzey kesimleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı.(30)

DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık. (41)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.