Sonunda bahar geliyor

Sonunda bahar geliyor
Hava sıcaklığı; yurdun iç ve batı kesimlerinde 2 ila 6 derece artacak.
  Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun doğu bölgelerinde aralıklı yağış geçişlerinin görüleceği tahmin ediliyor. Yağışların; yağmur ve sağanak, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor.
Hava sıcaklığı, yurdun iç ve batı kesimlerinde 2 ila 6 derece artacak, Doğu kesimlerde 2 ila 4 derece azalacak. Rüzgarın ise genellikle kuzey ve kuzeybatı doğu kesimler ile zamanla batı kesimlerde güneyli yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, Doğu Akdeniz'in kuzey kesimleri, İç Anadolu'nun doğusu ile Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda kuvvetli olarak esmesi bekleniyor.

-BÖLGELERDE HAVA DURUMU-

MARMARA: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin güneydoğusunun yükseklerinde sabah ve gece saatlerinde hafif don olayının görüleceği tahmin ediliyor.

EGE: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Kuzey Ege'nin iç kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde hafif buzlanma ve don olayının görüleceği tahmin ediliyor.

AKDENİZ: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; bölgenin kuzeyinde kuzey yönlerden kuvvetli olarak eseceği tahmin ediliyor. Batı Akdeniz'in iç kesimlerinde sabah saatlerinde hafif buzlanma ve don olayı bekleniyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; güney ve doğusunda kuzey yönlerden kuvvetli olarak eseceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde hafif buzlanma ve don olayı bekleniyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu geçmesi bekleniyor. Bölgenin iç kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde hafif buzlanma ve don olayının görüleceği tahmin ediliyor.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin doğusunun yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; kıyılarda yağmur, Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor. Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde hafif buzlanma ve don olayı görülmesi bekleniyor.

DOĞU ANADOLU: Çok bulutlu ve bölge genelinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; yağmur, bölgenin kuzey ve doğu kesimleri ile yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Rüzgarın; bölgenin güneydoğu kesimlerinde güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli olarak eseceği tahmin ediliyor. Bölgenin kuzey kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, kuzey ve doğusu ile Şanlıurfa çevrelerinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

-BAZI İLLERDE HAVA DURUMU-

İSTANBUL: Parçalı ve az bulutlu.(15)

ANKARA: Parçalı ve az bulutlu.(12)

ZMİR: Az bulutlu.(20)

ADANA: Parçalı ve az bulutlu.(21)

ANTALYA: Az bulutlu.(22)

ESKİSEHIR: Az bulutlu.(15)

TRABZON: Parçalı çok bulutlu ve yağmurlu.(10)

ERZURUM: Çok bulutlu ve aralıklı kar yağışlı.(3)

MALATYA: Çok bulutlu ve ilk saatlerde doğu kesimleri aralıklı yağmurlu.(9)

DİYARBAKIR: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı.(12)

GAZİANTEP: Parçalı ve çok bulutlu.(14) 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.