Tatilden Dönen Aile, Evinde Ceset Görünce Şoke Oldular

Tatilden Dönen Aile, Evinde Ceset Görünce Şoke Oldular
Kocaeli'de tatil için evlerinden ayrılan aile, döndüklerinde evin içerisinde cesetle karşılaşınca şoke oldu.
Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde yaşayan ve tatil için evlerinden ayrılan aile, döndüklerinde evin içerisinde cesetle karşılaşınca şoke oldu. Ölen kişinin eve pencereden girdiği ve uyuşturucu madde aldıktan sonra yaşamını yitirdiği iddia edildi.


HEMEN POLİSİ ARADI

Kartepe yaşayan H.G.'ye ait evde ceset bulundu. İddiaya göre, hafta sonu tatili nedeniyle ailesiyle birlikte Akmeşe Ayvalı Köyüne giden H.G. evlerine geldiğinde tanımadıkları bir şahsı evde hareketsiz yatarken bulunca durumu sağlık ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde Ünal Gümüş (19) isimli şahsın yaşamını yitirdiği belirlendi.



POLİS DETAYLI İNCELEME YAPTI

Olay yerine gelen polis ekipleri evde detaylı incelemelerde bulundu. Yapılan incelemelerde şahsın uyuşturucu madde kullanımı nedeniyle yaşamını yitirdiği iddia edildi.



MORGA KALDIRILDI

Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Ünal Gümüş'ün cenazesi otopsi yapılmak üzere Asri Mezarlık Morguna kaldırıldı. Şahısın uyuşturucu kullanımından ölmüş olabileceği üzerinde durulurken, eve tek girmediği ve yanında arkadaşları ile birlikte girdiği tahmin ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.