Yağmur geri mi dönüyor?

Yağmur geri mi dönüyor?
Hava sıcaklığı, Türkiye genelinde mevsim normalleri üzerinde seyredecek.
 Hava sıcaklığı, Türkiye genelinde mevsim normalleri üzerinde seyredecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre; Türkiye genelinin az bulutlu ve açık zamanla kuzey kesimlerinin parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimlerinin, Çankırı ve Sivas ile Ankara'nın kuzey ilçelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah saatlerinde Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında sis hadisesi bekleniyor.

Hava sıcaklığı, Türkiye genelinde mevsim normalleri üzerinde seyredecek.
Rüzgar ise genellikle batı ve güneybatı, doğu kesimler ile Marmara'da kuzeyli yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında kısa süreli olmak üzere kuvvetlice esecek.

BÖLGELERDE HAVA DURUMU

MARMARA: Az bulutlu ve açık, zamanla güney ve batı kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

EGE: Az bulutlu ve açık, öğle saatlerinde iç kesimleri ile zamanla kuzey kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu, öğle saatlerinden sonra kuzey kesimlerinin yer yer çok bulutlu, Çankırı ve Sivas ile Ankara'nın kuzey ilçelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Karabük, Kastamonu ve Sinop'un iç kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Çorum, Amasya ve Tokat ile Samsun ve Ordu'nun iç kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ilk saatlerde kıyılarında yer yer sis bekleniyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

BAZI İLLERDE HAVA DURUMU

İSTANBUL: Az bulutlu ve açık.(26)

ANKARA: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra kuzey ilçeleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.(32)

İZMİR: Az bulutlu ve açık, zamanla kuzey kesimleri parçalı bulutlu.(31)

ADANA: Az bulutlu ve açık.(36)

ANTALYA: Az bulutlu ve açık.(29)

KONYA: Parçalı ve az bulutlu.(32)

SAMSUN: Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra iç kesimleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Bu sabah ilk saatlerde kıyı kesimlerinde yer yer sis bekleniyor.(21)

TRABZON: Parçalı ve az bulutlu.(22)

ERZURUM: Parçalı ve az bulutlu.(21)

DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık.(31)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.