Akgün: Çanakkale destanı kadar önemli bir seçim

Akgün: Çanakkale destanı kadar önemli bir seçim
Cumhuriyet Halk Partisi Büyükçekmece İlçe Örgütü dün ilçe merkezin de aylık olağan örgüt toplantısı yaptı.
Toplantı da konuşan belediye başkanı Hasan Akgün, 7 Haziran genel seçimleri için Bu seçim başka bir seçim bu seçimde yeniden Atatürk ilke ve ınkalaplarını tamir ederek Cumhuriyeti yeniden kurtarma seçimidir dedi. Akgün, Bu gün Çanakkale destanının yazıldığı 100. Yılı Çanakkale destanını zaferinin yazıldığı 100. Yılında o destanı yazan şehitlerin bugün kemikleri sızlıyor onun için bu seçim Çanakkale destanı kadar Çanakkale zaferi kadar önemli bir seçime Türkiye gidiyor dedi.  

CHP Büyükçekmece ilçe başkanlığı dün ilçe merkezin de örgüt toplantısı düzenledi. Genel seçim gündemi ile toplanan CHP Büyükçekmece aylık olağan örgüt toplantısı saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. Açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Hüseyin Remzi Gökbulak, partililere 29 Marta yapılacak olan ön seçim ile ilgili bilgeler vererek Büyükçekmece de ön seçimin Mimarsinan Kapalı spor salonun da yapılacağını söyledi.

Daha önceki toplantılara katılmayan Belediye başkanı Hasan Akgün ise bu toplantı da İlçe başkanı Gökbulak’tan sonra söz alarak yaptığı konuşmasın da 7 Haziran genel seçimlerinin Cumhuriyeti ve de Atatürk ilke ve inkilaplarını kurtarma seçimi olacağını belirterek kimsenin kimseye kırılma küsme lüksü yoktur herkes kendisini bu seçime endekslemeli ve varsa bir sorunu kırgınlığı bunu 7 Haziran seçimlerinden sonra gündeme getirmelidir dedi. Akgün, CHP’nin 3. Bölge de avantajlı olduğunu bunun avantajının da 6 belediye başkanının CHP’ li olması ve bu avantajları ile CHP 3. Bölgeden birinci parti olarak çıkmalıdır ve de çıkacaktır dedi.

Akgün, Milletvekili aday adaylarına ve de partililere seslenerek halkın anlayacağı dilden ifadeler kullanılmasını isteyerek Seçim zamanı gittiğiniz yerlerde bir tek şey sorun AKP’nin genel başkanı kimdir, bu ülkenin Cumhurbaşkanı kimdir. Başbakanı kimdir diye çünkü herkesin kafası karıştı. Eğer Cumhurbaşkanı kapı, kapı dolaşıp AKP’ye oy toplarsa bana şu kadar oy verin diye o zaman kim olduğu otaya çıkmıştır. Benim çocuğumun üniversite mezunu ama onun da kafası karışmış bana soruyor baba diyor Başbakan kim Cumhurbaşkanı kim diye soruyor. Sizlerde gittiğiniz yerlerde insanlara bunu sorun dedi. Akgün, Ama sonun da adalet ve insan hakları üstün gelecektir laik Türkiye Cumhuriyeti Devleti laik olduğu yere gelecektir. Atatürk ilke ve inkılapları ile Cumhuriyet ebediyen yaşayacaktır dedi. Akgün, 

'Arkamdan atmayın'
Daha önceki örgüt toplantılarına katılamayan Belediye başkanı Hasan Akgün. Konuşmasının devamın da ise  yaptığı konuşmasın da örgüt toplantılarına katılamadığının sebebini hafta sonu olduğu için katılamıyorum katılmadığım toplantılar da arkamdan atıp tutmayın benim işim yoğundur özellikle de hafta sonları çok yoğun oluyor yoksa ben belediye başkanı olarak partimizin ve örgütümüzün 24 saat emrindeyim dedi.
Yoğun bir katılımın olduğu ve izdihamın yaşandığı toplantı da CHP Milletvekili Aday Adayları da katılarak kendilerini tanıttılar.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.