Şeker'den Kılıçdaroğlu'na destek

Şeker'den Kılıçdaroğlu'na destek
İstanbul 3.Bölgede gerçekleştirilen ön seçimlerde ikinci sırayı alan Op.Dr Ali Şeker, dünkü grup toplantısında genel başkan Kılıçdaroğlu'nun parti içi kontejan uygulamasıyla ilgili yaptığı açıklamaya destek verdi.
Facebook hesabı üzerinden bir açıklama yapan Op.Dr.Şeker "Şu anda Genel Başkanımız mecliste, grup toplantısında açıkladı: "Daha ileri gideceğiz. İlk kurultayda tüzük değişikliği yapacağız. Kontenjan hakkını bir kez kullanan, bir daha kullanamayacak." Teşekkürler sayın Genel Başkanım.
Bu hepimizin zaferidir. Asıl büyük zaferimizi ise iktidar olduğumuzda yaşayacağız" dedi.
 
Yüksek tempo hasta etti
Op. Dr. Ali Şeker, seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından gelen tebrik ve teşekkür telefonlarına yetişemediğini belirterek "Gösterdiğiniz yakın ilgiye, alakaya çok, ama çok teşekkür ediyorum. Telefonlarınıza yetişemiyorum. Başka bir telefonum olmadı, olmayacak. Tek numarayla çalışmaya devam. Arkadaşlarım tüm notlarınızı iletiyor. Sadece geri dönmek konusunda zaman sıkıntısı yaşıyorum. Biraz zaman alsa da hepinize geri döneceğim. Ne olur, bunun için gönül koymayın" açıklamasında bulundu. Şeker şunları söyledi:

"Bugünkü elektrik kesintileri için merak ettiyseniz söyleyeyim: "Bizim KAVUN iyi! Onun tırmığı yok trafolarda" Hekim olarak ülkeyi tedavi etmek için destek istemiştim. Desteklediniz. Ancak benim birazcık tedaviye ihtiyacım var. Bugün yarın sesimi düzelteyim, hep birlikte yine mücadele edeceğiz. AKP iktidarını alt üst edip, hep birlikte tarih yazacağız" 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.