Yakınları şaka sandı

Yakınları şaka sandı
İlk müdahaleyi kazayı yaşayan doktor yaptı

FATİH’te, sürücüsünün kontrolünden çıkıp karşı yöne geçen minibüs, Dönsa Tekstil Genel Müdürü Sabiha Güzelocak’ın kullandığı cipe çaptı. Kaza sonrası cipteki iki kişi hafif, minibüs sürücüsü ise ağır yaralandı.

Kaza, saat 00.30 sıralarında Balat sahil yolunda meydana geldi. Bir inşaat firmasında çalışan Uğur Ağralı (30), iddiaya göre çalıştığı işyerine ait 34 RPF 44 plakalı minibüsle Eminönü yönünde aşırı hız yaptı. Hız nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybeden Ağralı, karşı şeride geçerek, Sabiha Güzelocak’ın kullandığı 34 AS 8223 plakalı BMW ciple kafa kafaya çarpıştı.

Çarpmanın etkisiyle cipin ön kısmı hurdaya dönerken, sürücüsü Güzelocak direksiyon başında sıkıştı.  Güzelocak'a ilk müdahaleyi yanında bulunan ve kazayı hafif sıyrıklarla atlatan doktor arkadaşı Nilgün Özgevrek yaptı.

Daha sonra itfaiye tarafından sıkıştığı yerden kurtarılan Güzelocak ve doktor arkadaşı, ambulansla İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Ağır yaralanan minibüs sürücüsü Uğur Ağralı da başka bir ambulansla hastaneye götürüldü. Tedaviye alınan Ağralı'nın başından yaralandığı ve hayati tehlikeyi atlatamadığı belirtildi.

YAKINLARI ŞAKA SANDI


Trafik Şube Müdürlüğü’nde görevli bir komiser, Ağralı’nın cep telefonundan kardeşi Gökhan Aralı’ya ulaştı. Kardeşinin kaza yaptığını ve hastanede tedavi altına alındığını söyleyen, komiser, “Şaka mı yapıyorsunuz” seklindeki tepkiye, “Ne şakası arkadaş. Kardeşinizin yardıma ihtiyacı var. Hastaneyi gidin” dedi.

Kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapanan yol, araçların kaldırılması ile normale döndü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.