Alacağı Yüzünden Dehşet Saçtı

Alacağı Yüzünden Dehşet Saçtı
Küçükçekmece'de yabancı uyruklu oldukları öğrenilen 4 kişi arasında evde çıkan bıçaklı kavgada 1 kadın ölürken biri erkek 3 kişi yaralandı.

Küçükçekmece'de yabancı uyruklu oldukları öğrenilen 4 kişi arasında evde çıkan bıçaklı kavgada 1 kadın ölürken biri erkek 3 kişi yaralandı. Polis tedavisi süren iki kadının ifadesi doğrultusunda olayın alacak verecek meselesinden kaynaklandığını ortaya çıkardı.

Alınan bilgiye göre, Tevfikbey mahallesi Kamil Efendi Sokak No: 4'teki bodrum katında saat 02.00 sıralarında meydana gelen olayda, Ukrayna uyruklu Frol K. (27), birlikte yaşayan Türkmenistan uyruklu 3 kadının kaldığı eve geldi. Frol K., bakıcı olarak çalıştıkları öğrenilen bu kadınlardan iddialara göre, bir miktar alacağı olan parayı istedi. Kadınların parayı vermeyi yanaşmaması üzerine sinirlenen Frol K., bıçakla kadınlara saldırdı. Çıkan bıçaklı kavgada kadınlardan Mihriban Gurbanova(25), olay yerinde hayatını kaybetti. Çeşitli yerlerinden yaralanan Frol K. ile diğer 2 kadın kaldırıldıkları Doktor Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Mihriban Gurbanova'nın cenazesi ise polis ekiplerinin incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu Morguna götürüldü.

Olayla ilgili çalışma başlatan Cinayet Büro Amirliği ekipleri hastanede, yaralı iki kadının ifadesine başvurdu. Kadınların daha önceden tanıdıkları Frol K. ile kendilerinden alacağı olan para yüzünden tartıştıklarını söyledikleri öğrenildi. Tedavisi süren Şüpheli Frol K.'nın ise henüz ifadesinin alınmadığı öğrenildi. - İstanbul / Küçükçekmece

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.