Alkent 2000'de Polis operasyonu!

Alkent 2000'de Polis operasyonu!
Deniz Seki'nin yakalandığı Alkent 2000'de Polis operasyonu! Son 11 ayda 30 vila soyulunca polis operasyona başladı..


Geçen hafta İstanbul Büyükçekmece ilçesi Alkent 2000 Mahallesi 7 Tepe Bulvarı Dolfin 6 da, Narkotik ekipleri 6 aydır uyuşturucu kullanmak, satmak tan mahkum firari şarkıcı Deniz Seki'yi yakalayınca, Polis başka avlar peşine düştü.

Deniz Seki'yi kendilerinin neden yakalayamadığının hesabını yapan Büyükçekmece Asayiş,Trafik, Olay yeri inceleme ve sivil polis timleri 20 kişilik 15 otodan oluşan bir ekiple Alkent 2000 Mahallesi'nin bütün cadde ve sokaklarını didik didik etti. Suçlu ve firari aradı..

Çok sayıda kişi ve otoyu durdurup kimlik, ruhsat, GBT sorgusu yapan polis bütün arabaların bağajını kontrol etti. Suç aleti, firari aradı. 

GAZETECİ TALEP ETTİ.

Bir villanın 3-4 milyon dolara satıldığı, son 11 ayda 30 villanın soyulduğu Mahalle sakini gazeteci Dursun Boran'ın yazılı müracaatını dikkate alan, ilçe Emniyet Müdürü Murat Başıbüyük. Tüm ekipleri Alkent 2000 Mahallesi'nde genel aramaya yapmaya gönderdi.
Alınan bilgiye göre, her gece 21. 00 de başlayacak genel aramalar sabaha kadar muhtelif noktalarda devam edecek. Taki hırsızlıklar bitene, failleri yakalanana kadar. 

HALK VE MAHALLE SAKİNLERİ MEMNUN..

Mahalle sakinlerinden Teşekkür alan Polisin bu genel aramaları her gece yapmasını istedi. Mahalle sakinleri bakın ne dediler :

Dr. Oktay Onaran : Polis geç kaldı. Bu kadar villa soyulup, milyonlarca dolar zarar olduktan sonra bu aramalar geç işlem. Aylar evvel yapılmaya başlansaydı. Firari Deniz Seki daha önce yakalanırdı. Bu aramaların devamı istiyoruz.

Y.Tercüman. Mustafa Boy: Polisi her gece Mahallemizin her sokağında görmek istiyoruz. Polisin olmadığı yerde. Hırsız, gasp, soygunlar olur. Mobese ve karakol da derhal kurulmalı. Özel güvenlikte koca mahallede asayiş sağlanmaz. Özel güvenlik izni iptal edilmeli. Deniz Seki 6 ay firar yaşıyor koca Alkent de güvenlik görmüyor.. Kim bilir daha ne firariler var?

Turizmci Engin Aşcı :Bir gecede 4 villanın soyulduğu mahallede polis, bu aramaları hiç bırakmamalı. Bir silahlı çatışmada. 3-5 hırsız, gaspcı Polisce öldürülse. Kimse mahallede hırsızlığa teşebbüs edemez. Polise vur emri verilsin.

Bilgisayar Mühendisi Binnur Onaran : Onlarca ev soyuldu. Bu aramaları biz seneler evvel istedik. Polis sabaha kadar tepe lambası yanık halde sokak sokak rink yapmalı. Mahalleye acilen Mobese, karakol kurulmalı.

Resim de, Uyuşturucu kullanmak, satmaktan 6 seneye mahkum Deniz Seki nin aylarca firar olarak yaşadığı Alkent 2000 Mahallesi nde polis artık her gece, genel arama yapıyor. Huzur operasyonları devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.