Annemi ölüme terk ettiği için darp ettim!

Annemi ölüme terk ettiği için darp ettim!
Silivri Özel Anadolu Hastanesi Üroloji Uzmanı Dr. Murat Beksan’ı darp eden Serhat Yüksel: Annemi ölüme terk etmişti

Silivri Özel Anadolu Hastanesi Üroloji Uzmanı Dr. Murat Beksan’ı darp eden kişinin 1980 doğumlu Serhat Yüksel isimli bir geç olduğu ortaya çıktı. Beksan’a nurduktan sonra Emniyet Müdürlüğüne giderek Beksan’a yumruk attığını itiraf eden Serhat Yüksel; “Annemi yaptığı ameliyat sonrası ölüme terk etti. Görüşme taleplerimize bile cevap vermedi. Ben de kendisini karşımda görünce kendimi tutamadım vurdum” dedi.

Emniyete kendisi gitti
Geçtiğimiz Cuma günü, Özel Silivri Anadolu Hastanesi Üroloji Uzmanı Dr. Murat Beksan, sokak ortasında darp edilmişti. Başında ve kaşında darbe alan Beksan’ı darp eden kişi ortaya çıktı. 1980 doğumlu olan ve  Silivri’de yaşayan Serhat Yüksel, Beksan’ı kendisinin darp ettiğini söyleyerek Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğüne kendisi giderek  ifade verdi. Kamuoyunda olayın farklı lanse ettirildiğini söyleyen Yüksel, sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden de olayın nedenini açıklayarak, yanşan olaydan üzüntü duyduğunu ifade etti.  
Yüksel; Bu davranışımı kendimde onaylamıyorum
Yüksel, annesi Sevim Yüksel’in hatalı ameliyattan dolayı ölümden döndüğünü, Dr. Murat Beksan’ı hastasını ölüme terk etmekle suçladı. Yüksel, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “16.08.2013 tarihinde Murat Beksan ile yaşadığımız olayın yerel basına farklı bir şekilde yansımasından dolayı bir açıklama yapma gereği hissettim. Aramızda yaşanan olayın siyasi, maddi ve ticari bir boyutu bulunmamaktadır. Kendisi ile 04.09.2012 tarihinde anneme yaptığı hatalı ameliyatın arkasından defalarca görüşme taleplerimize cevap vermemiş, zamanını Silivri'de emlak ofisinde geçirerek asli görevi olan doktorluğu bir yana bırakıp, hastasını ölüme terk etmiştir. Olay günü karşılaştık. Diyalogumuzun arkasından evet kendisine yumruk attım. Bu davranışımı kendim de onaylamıyorum ama kimse bunu doktor hasta yakını ilişkisine çekmesin. Doktor kimliğini ve tıp camiasını farklı şekillerde kullanmasın. Silivri Emniyet Müdürlüğü'nde ifademi verdim. Kamuoyunu bu şekilde meşgul ettiğim için üzgünüm.”
Haber/ Fatma Sarıbıyık 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.