Beş gün arayla soydular

Beş gün arayla soydular
Şişli'de 5 gün arayla silahlı soygunlar
Şişli'de bir markete giren silahlı ve maskeli 3 kişi, marketin kasasındaki 4 bin lira ile iki cep telefonunu alarak kayıplara karıştı. 5 gün önce de aynı marketin 500 metre ilerideki başka bir şubesi silahlı 3 kişi tarafından soyulmuştu.

Şişli'de, maskeli ve silahlı 3 kişi bir markete girerek kasadaki yaklaşık 4 bin lira ile iki cep telefonunu alarak kayıplara karıştı.
Olay, Şişli Mahmut Şevket Paşa Mahallesi, Kuruçay Caddesi üzerinde sabah saatlerinde meydana geldi. Markete giren yüzleri maskeli ve silahlı 3 soyguncu, silah zoruyla kasadaki yaklaşık 4 bin lirayı ve iki cep telefonunu aldıktan sonra yaya olarak olay yerinden kaçtı. Market çalışanının ihbarıyla olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Zırhlı araçlarla marketin bulunduğu sokağa gelen ekipler, market çalışanlarının verdiği bilgi doğrultusunda soyguncuları yakalamak için çalışma başlattı.

SOYGUNCULAR GÜVENLİK KAMERASINDA
Marketi soyan silahlı 3 kişi, bir işyerinin güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde, 3 soyguncunun markete girişi ve ellerindeki poşetlerle hızla dışarı çıkarak yaya olarak kaçışları görülüyor. Silahlı soyguncular kaçtıktan sonra, markettekiler dışarıdaki vatandaşlardan yardım istiyor.

BEŞ GÜN ARAYLA AYNI MARKETİN İKİ ŞUBESİ SOYULDU
5 gün önce de, aynı marketin 500 metre ileride bulunan Piyalepaşa Caddesi üzerindeki şubesi silahlı kişiler tarafından soyulmuştu.
Çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alan polis, soyguncuları yakalamak için çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.