BULGARİSTAN’LI ATM DOLLANDIRICISI SİLİVRİ POLİSİNE YAKALANDI

BULGARİSTAN’LI ATM DOLLANDIRICISI SİLİVRİ POLİSİNE YAKALANDI
Silivri’de birçok bankaya ait ATM’lere yerleştirdikleri düzenekler sayesinde banka ve kredi kartlarını kopyalayarak elde ettikleri verilerle farklı bankalardan para çeken şahsı Silivri Polisi suçüstü yakaladı.
 BULGARİSTAN’LI ATM DOLLANDIRICISI SİLİVRİ POLİSİNE YAKALANDI

 Silivri Emniyet Müdürlüğü Asayiş büro ekipleri özellikle Silivri Belediyesi ve Silivri Merkezinde bulunan AVM’nin önündeki ATM’lere yerleştirdikleri aparatlarla şifre ve kart bilgilerinin kopyalandığı şikayetleri sebebiyle ATM’ler önünde sivil personellerle kontrolü sıklaştırdı. Son olarak Garanti Bankası ATM’sinden para çeken şüpheli bir şahsı incelemek istediler.Şahıs karşısında polisi görünce kaçmaya başladı .Polis,uzun bir kovalamacanın ardından Park Otel önünde şüpheliyi kopya kartlar ve yüklü miktarda para ile ele geçirdi.Silivri Emniyet müdürlüğüne getirilen şahsın Bulgaristan uyruklu 1981 doğumlu  Danaıl M. olduğu tespit edildi. Şahsın çanta ve üst aramasında onlarca kopya kartlar,onlarca banka dekontu e 14 280 TL para bulundu.Polis olayla ilgili adli işlem başlattı.

Emniyet vatandaşları uyardı

Son günlerde yaşanan çeşitli dolandırıcılıklara karşı Emniyet yetkilileri vatandaşları uyardı. Özellikle ATM’lerde yaşanan dolandırıcılık konusunda vatandaşların daha dikkatli olmaya davet eden Silivri Emniyet Müdürlüğü, İlçe’de bulunan ATM’ler önünde sivil personellerle kontrolü sıklaştırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.