İstanbul'da İlk Narkotim Operasyonu

İstanbul'da İlk Narkotim Operasyonu
Emniyet Genel Müdürlüğü'nün özellikle sokaktaki uyuşturucu satıcılarına yönelik kurduğu narkotimler, İstanbul'da toplam 12 ilçede eş zamanlı operasyon düzenledi.
Özel harekat timlerinin de destek verdiği operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken, 23 kişi gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Narkotim Büro Amirliği'ne bağlı ekipler, Fatih, Gaziosmanpaşa, Güngören, Beyoğlu, Büyükçekmece, Küçükçekmece, Sultangazi, Esenyurt, Şişli, Ümraniye, Ataşehir ve Maltepe olmak üzere toplam 12 ilçede uyuşturucu operasyonu düzenledi. İstanbul'daki ilk narkotim operasyonunda eş zamanlı yapılan baskınlarda ekipler 8 binin üzerinde uyuşturucu hap, 2 kilograma yakın esrar, kokain, 6 adet silah ile bu silahlara ait fişekler, 7 adet tüfek ve uyuşturucu madde ticaretinde elde edilen 14 bin 620 TL nakit para ele geçirildi.

Özel harekat timlerinin de destek verdiği operasyon kapsamında 23 kişi gözaltına alındı. Operasyon anı, polis kamerasına da yansıdı. Görüntülerde, ekipler belirlenen adreslere yönelerek, bu adreslere özel harekat timleriyle birlikte giriyor. Adreslerde yapılan aramalarda uyuşturucu maddeleri polis ekipleri saklanan yerlerden tek tek çıkarıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.