O emniyet müdürü tutuklandı

O emniyet müdürü tutuklandı
Halkalı'da 17 Ağustos gecesi motosikletli Ahmet Sülüşoğlu’nu 3 kurşunla öldüren İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Celal Yılmaz hakkındaki soruşturma tamamlandı

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı emniyet müdürü için haksız tahrik altında kasten öldürme suçundan 18 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenledi.

Halkalı'da trafikte tartıştığı motosiklet sürücüsü Ahmet Sülüşoğlu'nu tabancasıyla vurarak öldüren İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Celal Yılmaz hakkında, “Haksız tahrik altında kasten adam öldürmek" suçundan 12 yıldan 18 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame  düzenlendi.

Halkalı'da 16 Ağustos tarihinde trafikte tartıştığı motosiklet sürücüsü Ahmet Sülüşoğlu'nu tabancası ile vurarak öldüren, tutuklandıktan bir hafta sonra da serbest bırakılan İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Celal Yılmaz hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı.
Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, şüpheli Celal Yılmaz'ın eşi Serap Yılmaz ile birlikte Polis Eğitim Merkezi'nden Halkalı'da bulunan evlerine giderken plakası olan, ancak olay anında plakası takılı olmayan motosikletin sürücüsü Ahmet Sülüşoğlu ile tartıştığı hatırlatıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.