Polislere kurşun yağdırdı

Polislere kurşun yağdırdı
Küçükçekmece'de, bir kişiyi yaralayan zanlı, başka bir konu için olay yerine gelen polislere kendisi için gelen hasımları zannedip ateş açtı. 11 el ateşlenen silahtan 3 mermi polis aracına isabet etti. Olayda yaralı olmaması sevindirdi.

Küçükçekmece Teyvik Bey Mahallesi'nde yaşanan olay şöyle gelişti; bir taksiye çarparak kaçan aracın peşine düşen polisler, sürücüyü gözaltına alırken farklı bir noktadan polislere ateş açıldı. Neye uğradıklarını şaşıran polisler, havaya ateş açarak karşılık verdi. Olay yerinden kaçan silahlı saldırgan, kısa süreli kovalamaca sonrası yakalanıp gözaltına alındı. Serkan I. (28) isimli saldırganın sorgusuyla polise saldırının sebebi ve bir silahlı yaralama olayı aydınlatıldı.
Polise ateş açılmasından kısa bir süre önce tartışmalı olduğu Uğur Yalçın ile kavga eden Serkan I., telefonla arkadaşı Kürşat İ.'yi (24) olay yerine çağırdı. Yolda aracıyla kaza yapıp kaçan Kürşat İ.'nin aracı 155 polis imdat telefonuna ihbar edildi. Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, park halinde buldukları aracın yakınlarında Kürşat İ.'yi gözaltına aldı. Ancak Serkan I., silahla yaraladığı Uğur Yalçın'ın arkadaşlarının geldiğini zannederek polise ateş açtı. Olay anında her iki zanlının da kullandıkları uyuşturucunun etkisinde oldukları öğrenildi.
Polisteki işlemlerinin ardından zanlılar, görevli memura mukavemet, uyuşturucu madde bulundurmak, ruhsatsız silah ve yaralama suçlarından adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.