Tüpçünün Katili Komşusu Çıktı

Tüpçünün Katili Komşusu Çıktı
Büyükçekmece'de boş bir arazide bıçakla öldürülen Erol Çişan'ın, katil zanlısı aynı mahallede oturan komşusu Suzan K. gözaltına alındı.
Evlere temizliğe gittiği öğrenilen Suzan K.'nın, mahallede tüpçülük yapan Çişan'ı kendisini taciz ettiği için öldürdüğü yönünde ifade verdiği öne sürüldü.

Pazar günü öğle saatlerinde Büyükçekmece Karaağaç Mahallesi Eskice mevkii TEM Güney Yanyol'daki boş arazide park halindeki bir aracın yanında hareketsiz yatan erkek cesedini gören vatandaşlar, durumu polise bildirdi. Bölgeye gelen polis ekiplerinin ilk incelemesinde ölen kişinin bölgede tüpçülük yapan Erol Çişan olduğunu belirledi. Çişan'ın ölmeden önce görüştüğü bir arkadaşına verdiği, bir kadınla buluşacağı bilgisi üzerine cinayet şüphelisi kadın aranmaya başlandı.

Bölgede yürütülen saha çalışması sonucu Suzan K., gözaltına alındı. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'nde sorgulanan Suzan K.'nin ifadesinde, "Evlere temizliğe giderek geçimimi sağlıyordum. Komşum olan Erol Çişan, bir villada temizlik işi ayarladığını belirterek, gidip gitmeyeceğimi sordu. Gidebileceğimi söyleyince arabasıyla birlikte yola çıktık. Araba içerisinde beni taciz etmeye başladı. Sonrasında park ettiği boş alanda da bunu devam ettirdi. Arabada bulduğum bıçakla rastgele sallayıp olay yerinden kaçtım. Yola çıkıp bir arabayla evime gittim." dediği öğrenildi.

Suzan K., emniyetteki işlemlerinin ardından Büyükçekmece Adliyesi'ne sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.