AVCILAR BELEDİYESİ EKİPLERİ YAŞLI KADININ HAYATINI KURTARDI

AVCILAR BELEDİYESİ EKİPLERİ YAŞLI KADININ HAYATINI KURTARDI
Avcılar Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekipler evine yemek götürmek için gittikleri yalnız yaşayan kadını ölümden kurtardı.

Alınan bilgilere göre Avcılar Ambarlı Mahallesi’nde yalnız yaşayan 80 yaşındaki kadın, dengesini kaybetmesi sonucu yere düştü. Günlerce aç halde yerde kalan kadının imdadına Avcılar Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri yetişti.

Avcılar Belediyesi’ne bağlı aşevinden her gün düzenli olarak sıcak yemek desteği alan kadının 2 gün boyunca kapıyı açmaması üzerine ekipler, emniyet güçlerine ve sağlık ekiplerine durumu bildirdi. İçerden kadının sesini duymaları üzerine kapıyı zorlayarak açan emniyet güçleri yaşlı kadını yerde yatar halde buldu. Yaşlı kadına sağlık ekiplerince gerekli müdahalenin yapılmasının ardından kızına haber verildi.

Avcılar Beledisi ekiplerinin erken müdahalesi sayesinde kurtulan yaşlı kadının durumu iyi olduğu bildirildi.

Asıl işimiz onlara yalnız olmadığını, her zaman yanlarında olduğumuzu göstermektir”

Çalışan ekiplerle hizmet götürdükleri ev sahipleri ile arasında önemli bir güven bağın oluştuğunun altını çizen Hançerli, “Çalışma arkadaşlarım gittikleri her eve ayrı hassasiyet gösteriyorlar. Hizmet götürdükleri her evde yaşayanların hastalığını biliyorlar. Çoğu yaşlı hemşehrim çalışma arkadaşlarımı evlatları gibi görüyor. İki taraf arasında kurulan bu güven ve sevgi bağı sayesinde bugün zor durumdaki bir hemşehrimin hayatı kurtulmuş oldu. Asıl işimiz bu güzel insanlara asla yalnız olmadıklarını, her zaman yanlarında olduğumuzu göstermektir. Her zaman yaşlı, engelli ve yalnız hemşehrilerimizin yanındayız." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.