AVCILAR'DA ÇIKAN YANGINA KAÇAK ELEKTRİK KULLANIMI YOL AÇTI İDDİASI

AVCILAR'DA ÇIKAN YANGINA KAÇAK ELEKTRİK KULLANIMI YOL AÇTI İDDİASI
AVCILAR'da bir binanın girişindeki elektrik panosunda çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

AVCILAR'da bir binanın girişindeki elektrik panosunda çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Bina sakinleri, yangının elektrikleri kesilen yabancı uyruklu bir ailenin sürekli kaçak bağlantı yapmasından kaynaklandığını öne sürdü.

Yangın, saat 15.00 sıralarında Denizköşkler Mahallesi Erişir Sokak'ta bulunan 4 katlı bir binada başladı. Binanın girişindeki elektrik sayaçlarından yükselen duman ve alevler için itfaiyeden yardım istendi. Kısa sürede gelen itfaiye ekipleri, müdahale ederek yangını söndürdü. Binadaki daireleri tek tek dolaşan itfaiye erleri, dumandan etkilenen olup olmadığını araştırdı.

KAÇAK ELEKTRİK İDDİASI

Bina sakinleri, girişte oturan yabancı uyruklu ailenin elektriğinin borç nedeniyle kesildiğini bunun üzerine ailenin sürekli kaçak elektrik bağlantısı yaptığını, yangının da bundan çıktığını öne sürdü. Hülya Eti, Yaktılar evimi yaktılar. Kaçak elektrik kullananlar evimi yaktılar. Yazıklar olsun. Elim ayağım titriyor. Birinci kattakiler kaçak elektrik kullandığı için ikinci kez panoda yangın çıktı. dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.