Avcılar'da kayınbabasını silahla vurdu

Avcılar'da kayınbabasını silahla vurdu
AVCILAR'da Hüseyin Duran, konuşmak için gittiği damadı Cem Can ile tartışmaya başladı.

AVCILAR'da Hüseyin Duran, konuşmak için gittiği damadı Cem Can ile tartışmaya başladı. Tartışma sırasında yaşanan kargaşada Hüseyin Duran tabancayla bacağından vuruldu. Duran'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, Cem Can ile babası Ali Can gözaltına alındı.

Olay, dün akşam saatlerinde Tahtakale Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Hüseyin Duran damadı Cem Can ile konuşmak için işyerine gitti. Hüseyin Duran ile Cem Can işyeri önünde tartışmaya başladı. Tartışma sırasında silah sesleri duyuldu.

O sırada iş yerinde olan Cem Can'ın babası Ali Can silah sesini duyunca dışarı çıkarak kavgaya dahil oldu. Kargaşa sırasında silahtan çıkan kurşunlardan biri Hüseyin Duran'ın bacağına isabet etti. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler, Hüseyin Duran'ı otomobilin sürücü koltuğunda yaralı halde buldu.

İlk müdahalesi olay yerinde yapıldıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırılan Hüseyin Duran'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis ekipleri şüpheli baba ve oğlunu iş yerinde gözaltına aldı. Olayla ilgili polis ekiplerinin çalışması devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.