Avcılar'da komşularının paspaslarını ve su sayaçlarını ateşe verdi: Hepiniz öleceksiniz

Avcılar'da komşularının paspaslarını ve su sayaçlarını ateşe verdi: Hepiniz öleceksiniz
Avcılar'daki bir apartmanda yaşayan vatandaşlar, son dönemde başlarına gelen olaylar nedeniyle zor günler yaşıyor. Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen kişinin, komşularına ait paspasları ve su sayaçlarını ateşe verip, duvara "Hepiniz ölecek

Avcılar'daki bir apartmanda son günlerde korku dolu saatler yaşanıyor. Psikolojik sorunları olduğu belirtilen bir şahıs, komşularına ait paspasları ve su sayaçlarını ateşe vermesinin ardından bu kez de merdivenlerin karşısındaki duvara "Hepiniz öleceksiniz" yazdı.

YANGIN ÇIKINCA İTFAİYE SEVK EDİLDİ
Cihangir Mahallesi Semiha Şakir Sokak'ta binada yangın olduğu ihbarı üzerine itfaiye araçları sevk edildi. İtfaiye ekibi, binanın paspas ve su sayacının bulunduğu bir dolabın ateşe verildiğini, 3'üncü kattaki dairenin doğalgaz saatinin olduğu bölümden söküldüğünü gördü.

Korku apartmanı! Vatandaşlar sabah merdivenden indiklerinde dehşete kapıldı: Hepiniz öleceksiniz

KOMŞULARININ YAPTIĞINI ÖNE SÜRÜYORLAR
İtfaiye ekibi yanan paspasları ve dolabı söndürdü. Bina sakinleri, bu yangınları 4'üncü katta oturan ve psikolojik sorunları olduğunu iddia ettikleri Hasan isimli komşularının yaptığını öne sürdü. Polise de bilgi verdiklerini belirten binada oturanlar, uyku uyuyamaz hale geldiklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.