Örnek bir şoförler odası

Örnek bir şoförler odası
İYİ Parti Avcılar İlçe Başkanı Serkan Yalım ve beraberindeki isimler Avcılar Şoförler Odası'nı ziyaret etti. Avcılar Şoförler Odası'nın İstanbul'a örnek bir oda olduğunu söyleyen Yalım, “Diğer ilçelerdeki herkes sizin başarılarınızı konuşuy

İYİ Parti Avcılar İlçe Başkanı Serkan Yalım, parti ilçe yöneticileriyle beraber Avcılar Şoförler Odası Başkanı Kemal Türk'ü ve yönetim kurulunu ziyaret etti. İYİ Parti olarak ilçedeki her esnaf odası ile yakın ilişkileri olduğunu ve her zaman her birinin sorunlarını dinlediklerini anlatan Yalım, “Avcılar Şoförler Odası da bizim çok değer verdiğimiz bir kurum. Birçok konuda etkin bir yapı. İstanbul'un diğer ilçelerindeki şoförler odaları tarafından da adından hep övgüyle söz ediliyor. Sevgili başkan Kemal Türk ve ekibi de oldukça başarılı. Bu anlam da onları tebrik ediyor, kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Sizin başarınız Avcılar'ın başarısı

Şoförler odasının gösterdiği başarıların ciddiye alınması gerektiğini de anlatan Serkan Yalım, “Avcılar Şoförler Odası'nın bu başarılı hali Avcılar'ın da bir başarısıdır. Bu ilçemizdeki her STK için de geçerlidir. Bugün biz de bu başarıya daha fazla nasıl katkı verebiliriz, neler yapabiliriz bunları konuştuk. Özellikle koronavirüs döneminde şoförlerimiz de çok zor günler geçirdi. Fakat buna rağmen hizmetten ve çalışmaktan geri kalmadılar. Bunlar değerli şeyler. Bu anlamda bütün şoförlerimize teşekkür ediyorum” dedi. Yalım'ın sözleri sonrası kendisine teşekkür eden Avcılar Şoförler Odası Başkanı Kemal Türk de, İYİ Parti heyetine gerçekleştirdikleri ziyaretten ötürü memnuniyetlerini bildirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.