Trafikte önünü kestiği aracın sürücüsünden dakikalarca dayak yedi

Trafikte önünü kestiği aracın sürücüsünden dakikalarca dayak yedi
İstanbul Avcılar'da geçtiğimiz akşam saatlerinde alkollü olduğu belirtilen bir şahıs, trafikte ilerleyen aracın önünü kesti. İki kadın ve bir sürücünün olduğu araçtan inenler, şahsı darbetti.

Avcılar'da cumartesi akşam saatlerinde trafikte hareketli anlar yaşandı. Alkollü olduğu belirtilen bir şahıs, önünü kestiği araçtakilerden dayak yedi. Yumrukların havada uçuştuğu Kavga saniye saniye objektiflere yansıdı.

ÖNCE UZAKLAŞTIRMAK İSTEDİ

Akşam saatlerinde Avcılar Ambarlı Mahallesi'nde alkollü olduğu iddia edilen yaya, seyir halindeki hafif ticari aracın önünü kesti. Araçtan inen kişi, aracın önünü kesen yayayı uzaklaştırmak istedi, ancak başarılı olamadı. Tartışmanın büyümesiyle sürücü, önünü kesen kişiye saldırdı.

YUMRUKLAR HAVADA UÇUŞTU

Bunun üzerine ikili arasında yumruklar havada uçuştu. Araçtan inen iki kadın, kavgayı ayırmaya çalıştı. Alkollü olduğu iddia edilen kişinin aldığı darbeyle düşmesinin ardından, iki kadın ve bir erkek araca binmek istedi. Ancak bu sırada yerden kalkan kişi, kadınlar ve çevredekilere yeniden saldırdı.

KADINA DA SALDIRDI

Öte yandan, alkollü olduğu iddia edilen kişi ile araçta bulunanların kavga ettiği anlar, çevredeki bir vatandaş tarafından cep telefonu ile kaydedildi. Görüntülerde, kişinin aracın önünü kestiği ve araçta bulunanlar ile kavga ettiği anlar yer aldı. Öte yandan görüntüleri kaydeden kişinin de o sırada "Yere yatır, tekmele. Kadına da vuruyor" dediği duyuluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.