Başkan Çalık'tan İstiklal Marşı’nı Güzel Okuma Yarışması ilçe birincisine ziyaret

Başkan Çalık'tan İstiklal Marşı’nı Güzel Okuma Yarışması ilçe birincisine ziyaret
Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, İstiklal Marşı'nın kabulünün 100. yılı nedeniyle düzenlenen İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışması ilçe birincisi ilkokul öğrencisi Selen Yalçın'ı ziyaret etti.

Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından İstiklal Marşı'nın kabulünün 100. yılı anısına düzenlenen İstiklal Marşı’nı Güzel Okuma Yarışması’nda ilçe birincisi olan, Beylikdüzü Haldun Taner İlkokulu 2.sınıf öğrencisi Selen Yalçın’ı Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, eşi Zehra Çalık ile birlikte evinde ziyaret etti.

Ziyarette ilçe birincisi ilkokul öğrencisi Selen'i başarısından dolayı tebrik ederek hediyeler takdim eden Başkan Çalık, küçük kıza daha nice başarılara imza atma temennisinde bulundu.

Selen'in ailesi, ziyaretlerinden ötürü teşekkürlerini iletirken, Selen İstiklal Marşı'nı coşkuyla tekrar okuyarak kendine hayran bıraktı.

'Çocuklar bizim geleceğimiz ve aydınlık yarınlarımızdır'

'Çocuklar bizim geleceğimiz ve aydınlık yarınlarımızdır' diyen Başkan Çalık, “Beylikdüzü Belediyesi olarak çocukları her zaman önceliğimize koyarak proje ve hizmet üretmeye gayret ediyoruz. Bugün büyük bir heyecan ve coşkuyla İstiklal Marşı’nın on kıtasını en güzel şekilde okuyarak ilçemizde birinci olan Selen’i ziyaret edip tebrik etmek istedik. Dilerim daha nice güzel başarılara imza atar ve bizler de kendisini gururla takip ederiz. Beylikdüzü’nde çocuklarımızın yarınlarını desteklemek için ara vermeden üretmeye ve çalışmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.