BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ ANNELER GÜNÜ’NÜ BİNLERCE ÇİÇEKLE KUTLADI

BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ ANNELER GÜNÜ’NÜ BİNLERCE ÇİÇEKLE KUTLADI
Beylikdüzü Belediyesi, Anneler Günü’nü bu yıl da çiçeklerle kutladı. Beylikdüzü’nün on mahallesinde belediye ekiplerince gerçekleşen 10 bin çiçeğin dağıtımına Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık da katıldı. Koronavirüs salgını sebebiyle üst sev

Beylikdüzü Belediyesi, bu yıl da Anneler Günü’nü çiçeklerle karşıladı. Binlerce rengârenk çiçek Beylikdüzü’nün anneleri için dağıtılırken Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık da dağıtıma katılarak annelerle buluştu. Etkinlik sırasında vatandaşlarla tek tek ilgilenerek sohbet etme imkânı bulan Başkan Çalık, Koronavirüs tedbirleri sebebiyle annelere çiçeklerini sosyal mesafeyi koruyarak takdim etti. Balkonlardan sepetlerini sarkıtarak çiçek alan Beylikdüzülü vatandaşlar büyük memnuniyet duyarken Başkana alkışlarla teşekkür etti. Çalık, dağıtım sırasında aynı zamanda önemli bir de ziyaret gerçekleştirdi. Sosyal medya üzerinden ulaşarak virüs sürecinden dolayı Denizli’den Beylikdüzü Kavaklı’da oturan annesinin yanına gelemediğini belirten vatandaşın annesi Faize Öztürk’e ziyarette bulunarak gününü kutladı.  Toplamda 10 bin adet çiçeğin dağıtıldığı Anneler Günü etkinliğinin yanı sıra Beylikdüzü Belediyesi’nin büyük yankı bulan ‘Dayanışma Askısı’ kampanyası da önemli gün kapsamında bu kez ihtiyaç sahibi annelere yardım ulaştırdı. 

Çalık, “Sağlıkla Kucaklaşacağımız Günler de Gelecek”

Çiçek dağıtım etkinliği kapsamında bir sitede konuşma yaparak komşularına seslenen Başkan Mehmet Murat Çalık, “Zor ve sosyal mesafeyi korumamız gereken bir süreçten geçiyoruz. Aslında en fazla annelere ihtiyaç duyduğumuz bir dönemden geçiyoruz ama maalesef sarılamıyor, güzel annelerimizin ellerinden öpemiyoruz. Anneler Günü’nü daha farklı ortamlarda kutlamayı ve farklı etkinliklerde sizlerle bir arada olmak isterdik. İnşallah bu süreci sağlıkla atlattıktan sonra kucaklaşacağımız günler de gelecektir. Tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum” dedi.

“Süreç Kentlerin Üretmesi Gerektiğini Öğretti”

Konuşmasının devamında Koronavirüs sürecinde üretimin öneminin ortaya çıktığını belirten Başkan Çalık, “Pandemi süreci bize kentlerin üretmesi gerektiğini öğretti. Üreten bir kent anlayışı yok maalesef. Biz Yaşam Vadisi’nin hemen komşusu olarak yaklaşık 20 dönümlük bir kent bostanı yaptık ve ismine de ‘Yaşam Bahçesi’ dedik. Bu kentin kendi mahsullerini orada üretmiş olacağız ve ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız. Başka işler de yapmaya gayret ediyoruz. Tespitleri yaptık, atıl halde duran yerlerde katma değeri yüksek, ekonomik değeri olan tarımsal ürünleri üreteceğiz. Bizler de üzerimize düşeni yapacağız. Her mahallede bir bostan hedefimiz var. Bu kent üretecek, ürettiklerini ihtiyaç sahipleri ile paylaşacak. Benim isteğim kentlerin üretmesi ve bunun için de her şeyi yapacağız. Beylikdüzü’nün toprakları çok verimli ve biz bu toprakları maksimum düzeyde kullanacak ve katma değer üreteceğiz. Üreten bir belediye olacağız. Evlatlarımızın daha güzel günlere uyanması için mücadele ediyoruz. Beylikdüzü’nde de yılmadan yorulmadan mücadele edeceğiz” şeklinde konuştu.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.