BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ BU YIL DA TÜYAP KİTAP FUARININ GÖZDESİ

BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ BU YIL DA TÜYAP KİTAP FUARININ GÖZDESİ
Bu yılki ana teması “Edebiyatımızda 50 Kuşağı” olan 38. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı, 2-10 Kasım 2019 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde kapılarını açacak. Beylikdüzü Belediyesi geçen yıl olduğu gibi bu yıl da kurduğu özel bir stantl





38. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı, 2-10 Kasım 2019 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde kapılarını açacak. Bu yıl ki ana teması “Edebiyatımızda 50 Kuşağı” olan fuarın Onur Yazarı ise Adnan Özyalçıner. Dokuz gün boyunca panel, söyleşi, şiir dinletisi ve çocuk atölyelerinden oluşan kültür etkinlikleri ve imza günlerinin düzenleneceği fuara, Beylikdüzü Belediyesi de katılacak. Kitap Fuarı’nda 12. Salon 12601/B nolu stantta yer alan Beylikdüzü Belediyesi hem hizmetlerini hem de yayınlarını tanıtacak. Adı kültür sanatla anılan bir belediye olmak adına çalışmalarını yürüten Beylikdüzü Belediyesi, kitap fuarıyla aynı mekanda eş zamanlı olarak yapılan 29. Artist İstanbul Sanat Fuarı’na da katılarak 2015-2018 yılları arasında gerçekleştirdiği ulusal ve uluslararası resim çalıştaylarından oluşan ‘3. Ulusal ve Uluslararası Resim Çalıştayları Seçkisi’ni 8. Salon, 805/B nolu stantta sanatseverlerin beğenisine sunacak. 

Beylikdüzü Belediyesi Fuarda Hizmetlerini Tanıtacak

“Edebiyatımızda 50 Kuşağı” temasıyla kitapseverlere kapılarını açacak 38. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı süresince paneller, söyleşiler, şiir dinletileri ve çocuk atölyelerinden oluşan kültür etkinlikleri ve imza günleri düzenlenecek. Her yaştan kitapseverin merakla takip ettiği etkinlik ve imza günlerinde yüzlerce yazar, okurlarıyla buluşma fırsatı yakalarken Beylikdüzü Belediyesi de Kitap Fuarı’nda açtığı stantta hem Beylikdüzü Belediyesi’nin hizmetlerini hem de ilçe içinden ve dışından kitapseverlerin büyük ilgi gösterdiği Beylikdüzü Belediyesi Kütüphaneleri’nde okuyuculara sunulan hizmetleri fuar ziyaretçilerine tanıtacak. 
Beylikdüzü Belediyesi Sanat Fuarı’nda da Adından Bahsettirecek
Beylikdüzü Belediyesi, Kitap Fuarı ile eş zamanlı olarak yapılan sanat fuarıyla da adından bahsettirecek. 
29. Artist İstanbul Sanat Fuarı’na 2015-2018 yılları arasında gerçekleştirdiği ulusal ve uluslararası resim çalıştaylarından derlediği özel bir bir seçkiyle katılacak olan Beylikdüzü Belediyesi, 17 sanatçının birbirinden değerli eserlerinden oluşan ‘3. Ulusal ve Uluslararası Resim Çalıştayları Seçkisi’ni 2-10 Kasım 2019 tarihleri arasında, 8. Salon, 805/B nolu stantta sergileyecek.
10 Kasım’a Kadar Ziyaret Edilebilir

Her yaştan kitapseverin büyük ilgi gösterdiği, okurları, yazarlar ve yayıncılarla buluşturan 38. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı, 29. Artist İstanbul Sanat Fuarı ile eş zamanlı gerçekleştirilecek. Girişin öğrenci, öğretmen, emekli ve engellilere ücretsiz olduğu Kitap Fuarı, hafta içi 10.00-19.00, hafta sonu 10.00-20.00 saatleri arasında; Sanat Fuarı ise hafta içi 11.00-19.00, hafta sonu 11.00-20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. 38. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı ile 29. Artist İstanbul Sanat Fuarı, 10 Kasım Pazar akşamı saat 19.00’da sona erecek. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.