BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ’NDEN ALTI YENİ PARK

BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ’NDEN ALTI YENİ PARK
Doğaya ve sosyal yaşam alanlarına yaptığı yatırımlarla örnek teşkil eden Beylikdüzü Belediyesi, ilçeye altı yeni park daha kazandırıyor. Tasarım yönünden fark yaratan ve ‘Yeni nesil konsept park’ olarak adlandırılan alanlar, birbirinden farklı donanım ve

Yarınlara daha yeşil bir Beylikdüzü bırakmak ve Beylikdüzü'nde kişi başına düşen 9,5 m2 yeşil alan miktarını dünya standartlarına taşımak adına çalışmalarına devam eden Beylikdüzü Belediyesi, ilçeye altı yeni park daha kazandırıyor. Beylikdüzü’ndeki çocukların güvenle koşup oynayacakları, vatandaşların ise dinlenerek keyifli vakit geçirecekleri park alanlarında hummalı çalışmalar belediye ekiplerince sürdürülüyor. Yeni nesil konsept park olarak tasarlanan ve içerisinde yamaç kaydırakları, tüneller, ahşap köprüler ve çim tepeleri gibi fonksiyonları barındıran yeni alanlar, tasarım yönünden fark yaratıyor. Adnan Kahveci, Yakuplu, Dereağzı ve Kavaklı Mahallerinde donanımlı park alanlarının kullanıma açılmasıyla beraber vatandaşlar için nitelikli ve konforlu sosyal yaşam alanlarına yenileri eklenmiş olacak.

Birbirinden Donanımlı Altı Park

Yenilikçi ve modern tasarımıyla dikkat çekecek parklardan biri olan Adnan Kahveci Mahallesi - Büyükdere Caddesi Üzeri Park Alanı, 4 bin 500 metrekare alandan oluşurken park içerisinde; yamaç kaydırak oyun alanı, tüneller, ahşap köprüler, çocuk şenlik alanı, bitki kafesi, çim tepeleri, oturma ve dinlenme alanları tasarlanacak. Bir diğer park alanı olan bin 80 metrekare alana sahip Dereağzı Mahallesi- Recep Sokak Üzeri Park Alanı’nda ise çocuk oyun alanı, çim tepeleri ve dinleme alanları yer alacak. Kavaklı Mahallesi’nde bulunan 4 bin 621 m2 büyüklüğündeki Gültekin Sokak Üzeri Park Alanı’na; çocuk oyun grubu, fitness alanı, oturma ve dinlenme alanı kazandıracak olan Beylikdüzü Belediyesi, bin 275 m2 büyüklüğündeki Er Sokak Üzeri Park Alanı’nda da çocuk oyun grubu ve dinlenme alanını vatandaşların kullanımına sunacak. Bununla beraber Yakuplu Mahallesi’nde de Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi ve Kiraz Sokak mevkilerinde de iki yeni park alanı hayat bulacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.