BEYLİKDÜZÜ’NDE ÖNCELİK İŞ SAĞLIĞI GÜVENLİĞİ

BEYLİKDÜZÜ’NDE ÖNCELİK İŞ SAĞLIĞI GÜVENLİĞİ
Çalışanlarının iş sağlığı güvenliğine önem veren Beylikdüzü Belediyesi tarafından İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu Toplantısı, Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi Trakya Salonu’nda, Başkan Yardımcısı Fatma Hoşgöz’ün başkanlığında yapıldı. İSG kurul ü

6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) Kanunu kapsamında, Beylikdüzü Belediyesi’nce periyodik olarak yapılan İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu Toplantısı, Beylikdüzü Belediyesi Başkan Yardımcısı Fatma Hoşgöz başkanlığında, İSG kurul üyelerinin katılımıyla yapıldı. Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi Trakya Salonu’nda gerçekleştirilen toplantı öncesinde Beylikdüzü Belediyesi Başkan Yardımcısı ve İSG Kurulu Başkanı Fatma Hoşgöz, kısa bir açılış konuşması yaptı. Konuşmasında, iş sağlığı ve güvenliğinin önemli bir konu olduğunun altını çizen Fatma Hoşgöz, iş kazalarının önüne geçmek ve gerekli tedbirlerin alınmasını sağlamak için İSG kurulu olarak görevlerini en iyi şekilde yerine getirmek için çalışacaklarını söyledi. Personel AŞ Genel Müdürü Gökhan Pınar ise toplantıda yaptığı konuşmada, iş sağlığı ve güvenliği konusunda, herkesin aynı amaca hizmet ettiğinin bilincinde olarak işbirliği içinde hareket etmesinin çok önemli olduğuna dikkat çekti.

Konuşmaların ardından, iş sağlığı uzmanları tarafından kurul üyelerine, 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu’nun getirdiği hükümler konusunda genel bilgilendirmelerde bulunuldu. Ardından, toplantının gündem maddeleri tek tek görüşülerek iş sağlığı ve güvenliği uzmanları tarafından hazırlanan iş sağlığı ve güvenliği saha tespit raporlarının ışığında, Beylikdüzü Belediyesi’ne bağlı tüm birimlerde, olası iş kazası ve meslek hastalıklarının önlenebilmesi için yapılması gereken çalışmalar ve iş sağlığı güvenliğini sağlamak adına alınması gereken önlemler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Farklı müdürlüklerden çalışanların da gözlemci olarak katıldığı toplantının sonunda, İSG Kurulu’nun iş sağlığı ve güvenliği ile ilgili çalışmalarda bulunmak üzere, iki ayda bir toplanmasına oy çokluğuyla karar verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.