BEYLİKDÜZÜ’NDE RAMAZAN COŞKUSU

BEYLİKDÜZÜ’NDE RAMAZAN COŞKUSU
Beylikdüzü Belediyesi’nin düzenlediği Ramazan etkinlikleri, ilçe halkının yoğun ilgi ve katılımıyla devam ediyor. Gölge oyunlarından konserlere varıncaya kadar pek çok etkinliğin Ramazan ayı boyunca devam edeceğini belirten Beylikdüzü Belediye Başkanı Meh

Beylikdüzü Belediyesi’nin düzenlediği birbirinden renkli ve eğlenceli Ramazan etkinlikleri doludizgin devam ediyor. Tasavvuf müziğinden gölge oyunlarına, konserlerden tiyatro gösterilerine kadar pek çok etkinlik ilçe halkı tarafından yoğun ilgiyle takip ediliyor. Ramazan’ın birleştirici yönünü perçinleyen etkinlikler, Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi ile Yakuplu Mahallesi’nde kurulan etkinlik çadırında Ramazan ayı boyunca devam edecek. Vatandaşlar; Paşa Sökmez, Cüneyt Şentürk, Aynur Güneş, Tarkan Öngen, Zabit Yelaldı, Seyfettin Çakıralp ve Sinan Erkeker gibi isimlerin yanı sıra şef Oğuzhan Bolbol yönetimindeki Beylikdüzü Belediyesi Musiki Derneği konserlerinde doyasıya eğlenecek.

Çalık: Tüm komşularımız etkinliklerimize davetlidir

Çocuklar için de özel programların olduğu Ramazan etkinliklerinde; İbiş ile Bilmiş ile Pırtık Bizim Mahallede gibi çocuk tiyatroları, Karagöz ve Hacivat ile Eski Konağın Sihirli Feneri orta oyunları, kukla gösterisi, çocuk sinemaları ve bilim atölyeleri düzenlenecek. Etkinliklere olan katılımdan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Beylikdüzü’nde Ramazan paylaştıkça güzel. Dayanışma ve paylaşma duygusunun üst seviyelerde yaşandığı bu ayda düzenlediğimiz etkinliklerimize tüm komşularımızı bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Etkinliklerle ilgili ayrıntılı bilgi almak isteyen vatandaşlar www.beylikduzu.istanbul adresini ziyaret edebilir.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.