BEYLİKDÜZÜ’NDE ZABITA TRAFİK EKİPLERİ GÖREV BAŞINDA

BEYLİKDÜZÜ’NDE ZABITA TRAFİK EKİPLERİ GÖREV BAŞINDA
Beylikdüzü’nde, sabah saatlerinde ana erterlerde yaşanan trafik yoğunluğuna Beylikdüzü Belediyesi zabıta trafik ekipleri çözüm oluyor. Trafiğin en yoğun olduğu 08:15-09.00 ve 17:00-19:00 saatleri arasında, Anadolu Caddesi ve Atatürk Bulvarı’nda oluşan tra

Beylikdüzü Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı zabıtalar, özellikle sabah saatlerinde Beylikdüzü’nün ana arterlerinde yaşanan trafik yoğunluğuna bağlı oluşan trafik sıkışıklığını gidererek vatandaşların Beylikdüzü’ne giriş ve çıkışlarını rahat ve sakin bir şekilde yapmalarına yardımcı oluyor. Altı senedir sürdürülen uygulama, sürücüler tarafından da beğeni ile karşılanıyor. 
 
Trafik Sıkışıklığına Anında Müdahale

Ana arterlerde oluşan trafik yoğunluğunu gidermek için görev yapan zabıta ekiplerinin ilçedeki trafik sorununu en aza indirmek için yoğun bir mesai harcadıklarını söyleyen Beylikdüzü Belediyesi Zabıta Müdürü Atila Uysal “Hafta içi Anadolu Caddesi ve Atatürk Bulvarı’nın kesiştiği Park Teras’ın önünde, hafta sonu da trafiğin yoğun olduğu yerlerde ve Beylik Pazarı’nın içinde ve çıkışlarda, dört motorize, beş trafik, bir komiser, bir amir arkadaşımızla çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.