ÇALIK: BEYLİKDÜZÜ'NDE TAZELENME HAREKETİ BAŞLATIYORUZ

ÇALIK: BEYLİKDÜZÜ'NDE TAZELENME HAREKETİ BAŞLATIYORUZ
Koronavirüs pandemisi karşısında ilçede aldığı tedbirleri elden bırakmayan Beylikdüzü Belediyesi, normalleşme sürecinde Beylikdüzü’nde tazelenme hareketi başlattı. 1 Haziran itibarıyla başlayan normalleşme sürecinde vatandaşları tedbirli olmaları noktasın

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs pandemisi karşısında ilçede aldığı tedbirleri bir an olsun elden bırakmayan Beylikdüzü Belediyesi, normalleşme sürecinde de çalışmalarını tüm hızıyla devam ettiriyor. Normalleşme çalışmaları kapsamında Beylikdüzü esnafının maske, siperlik ve dezenfekte işlemleriyle yanında olan Belediye, ilçede bulunan tüm camilerin dezenfekte ve temizlik işlemlerini de gerçekleştirdi. 1 Haziran itibarıyla birçok kısıtlamanın kalkarak kütüphanelerin de yeniden faaliyete geçmesinin ardından ise ilçede bulunan 5 kütüphane sosyal mesafe ve hijyen kuralları çerçevesinde kitapseverlerin kullanımına açıldı.

Salgından Önceki Hayatımıza Hemen Geri Dönemeyeceğiz”

Normalleşme sürecinde vatandaşları tedbirli olmaları noktasında uyararak Beylikdüzü’nde tazelenme hareketi başlattıklarını belirten Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık; “Bugün itibarıyla kentimizde ‘normalleşme süreci’ne girdik. Fakat lütfen unutmayın, bu bir yeni normal olacak. Parklarımız, kafelerimiz, restoranlarımız açılsa da salgından önceki hayatımıza hemen geri dönemeyeceğiz. Sağlığımızı korumak için, birkaç hatırlatma yapmak istiyorum; her yerde ve koşulda, sosyal mesafe kurallarına riayet etmeliyiz. Evden çıkarken maskelerimizi takmalıyız. Gençlerimiz ve büyüklerimizle yardımlaşmayı sürdürmeliyiz. Sınırlamalar kalksa da, olabildiğince evimizde zaman geçirmek, virüse karşı en büyük kozumuz olacak. Mücadelemiz henüz bitmedi. Şimdi Beylikdüzü'nde bir tazelenme hareketi başlatıyoruz. Beylikdüzü bu zorlu süreçten tazelenerek çıkacak. Parklarımızla, Yaşam Vadimizle, bostanımızla, sahilimizle tüm İstanbul’a nefes olacağız.” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.