ÇALIK’TAN YENİ YILIN İLK BEBEĞİNE ZİYARET

ÇALIK’TAN YENİ YILIN İLK BEBEĞİNE ZİYARET
Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, 2021 yılında Beylikdüzü’nde dünyaya gelen ilk bebeğin ailesini evinde ziyaret etti. Çalık, 40 günlük minik bebek Aziz Murat Muslu’ya sağlıklı ve huzur dolu bir gelecek diledi.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Beylikdüzü’nün yeni yılda dünyaya gözlerini açan ilk bebeği Aziz Murat Muslu ve ailesini Kavaklı Mahallesi’ndeki evlerinde ziyaret etti. Minik bebeğin 40 günlük hayat serüvenini aileden dinleyen Başkan Çalık, hediyeler takdim ederek içten dileklerini sundu. Ziyarete, Beylikdüzü Belediyesi Meclis Üyesi Ebru Çevik eşlik ederken Başkan Çalık’ın minik Aziz Murat ile ilgilendiği anlarda keyifli görüntüler ortaya çıktı.

"Aziz Murat Bebek 2021 yılına umut olsun”

Keyifli sohbetle geçen ziyarette iyi dileklerini paylaşan Çalık, “Yeni yıla umut dolu bir başlangıç yaptık ve Beylikdüzü’nde umutlu bir yıl için sebebimiz çok dedik. Dilerim ki Aziz Murat bebek 2021 yılına umut olsun. Geleceğimizin umut ışığı olan evlatlarımızın her biri bizler için çok değerli ve kıymetli. Aziz Murat’ın hem anne ve babasına hem de vatana ve millete hayırlı bir evlat olmasını diliyorum. Allah analı babalı büyütsün, bahtını açık etsin” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.