CAMERATA BAROK BEYLİKDÜZÜ’NÜN GENÇ YETENEKLERİYLE BULUŞTU

CAMERATA BAROK BEYLİKDÜZÜ’NÜN GENÇ YETENEKLERİYLE BULUŞTU
Beylikdüzü Belediyesi’nin bu yıl sekizincisini düzenlediği Beylikdüzü Klasik Müzik Günleri'nin ilk gününde sahne alacak olan Camerata Barok İstanbul, konser öncesi Beylikdüzü Gençlik Senfoni Orkestrası ve Beylikdüzü Çoksesli Gençlik Korosu ile master


 

Beylikdüzü Belediyesi tarafından düzenlenen 8.Beylikdüzü Klasik Müzik Günleri’nin ilk gününde izleyicisiyle buluşacak olan Camerata Barok İstanbul grubu, konser öncesi Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi'nde genç yeteneklerle bir araya geldi. Barok eserlere yeni bir soluk getiren ekip üyeleri, Beylikdüzü Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü bünyesinde kurulan Beylikdüzü Gençlik Senfoni Orkestrası ve Beylikdüzü Çoksesli Gençlik Korosu ile masterclass düzenledi. Gençlerle deneyim ve bilgilerini paylaşan grubun parçalarına gençler de enstrümanlarıyla eşlik etti. Beylikdüzü Klasik Müzik Günleri kapsamında 30 Haziran Perşembe günü Orkestra Şefi Hakan Tepeli ile Koro Şefi Korhan Doğan yönetiminde sahne alacak olan gençler, böyle bir fırsatı yakaladıkları için duydukları memnuniyeti dile getirdi.

“Gençler çok şanslı”

Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’ni çok beğendiklerini dile getiren Camerata Barok İstanbul üyelerinden Ceren Gürkan ise “Konser repertuarımızda olan parçaları birbirinden yetenekli gençlerle birlikte çaldık. Öncelikle şunu söylemek istiyoruz ki Beylikdüzü’ndeki gençler gerçekten çok şanslı. İçerisinde bulunduğumuz kültür merkezi bize belediye konservatuarlarını hatırlattı. Çok heyecanlandık ve duygulandık. İyi ki gelmişiz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.