Kaymakam gazetecileri unutmadı

Kaymakam gazetecileri unutmadı
İlçede faaliyet gösteren gazetecilerle bir araya gelen Beylikdüzü Kaymakamı Dr. Mustafa Altınpınar, “Gazeteciler çok zor bir iş yapıyorlar ve takdiri hak ediyorlar” dedi

Beylikdüzü Kaymakamı Dr. Mustafa Altınpınar, ilçedeki gazetecileri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlamak münasebetiyle kahvaltıda ağırladı. Gazeteciliğin zor ve saygı duyulması gereken bir meslek olduğunu söyleyen Altınpınar, “Dünya ve ülke gündemine ait gelişmeleri kamuoyuna aktararak toplumun haber alma ve bilgilendirme ihtiyacını karşılayan gazetecilik mesleği, sorumluluk gerektiren, zor fakat onurlu mesleklerden birisidir. Gazetecilik mesleği, özellikle çok büyük fedakârlık isteyen ve zor şartlarda yapılan önemli bir meslektir. Kamuoyunu aydınlatmak için günün her saatinde haber peşinde koşan gazetecilerimiz zor şartlarda ve sorumluluk duygusu içinde toplumumuzu bir taraftan gelişen olaylar karşısında aydınlatırken, bir taraftan da halkımızın talep ve beklentilerini yansıtarak, önemli bir kamu görevini yerine getirmektedirler” dedi.

Tanıtıma katkı sunuyorlar

Gazetecilerin ilçe tanıtımı için önemine de dikkat çeken Altınpınar, “İlçemizde bu mesleği yerine getiren gazeteci arkadaşlarımız, yaptığımız çalışmaları ve sunulan hizmetleri vatandaşlarımıza doğru ve hızlı bir şeklide aktarılması noktasında bizlere destek olmakta, yaptıkları haberlerle ilçemizin tanıtımına önemli katkılar sunmaktadırlar” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.