YAZ SPOR OKULLARI BAŞKAN ÇALIK’IN ATIŞIYLA START ALDI

YAZ SPOR OKULLARI BAŞKAN ÇALIK’IN ATIŞIYLA START ALDI
Beylikdüzü Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nün her yıl organize ettiği Yaz Spor Okulları alınan tüm tedbirlerle başladı. Pandemi sürecinin ardından yeni normale geçişle birlikte açık alanlarda gerçekleşecek derslerde temassız ve sosyal mes

Beylikdüzü Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından çocukları farklı spor aktiviteleriyle buluşturmak amacıyla her yıl düzenlenen Yaz Spor Okulları başladı. Cumhuriyet Mahallesi Spor ve Sosyal Yaşam Alanı’nda yapılan ilk basketbol dersinde açılış atışını gerçekleştiren Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, çocuklarla bir araya gelerek başarılı bir dönem geçirmelerini diledi. Pandemi sürecinin ardından temassız ve sosyal mesafe kuralına uygun branşlar hizmete açılırken gerekli tüm tedbirler alındı. 5- 14 yaş arası çocuklar futbol, basketbol, jimnastik, çocuk zumbası, golf ve tenis branşlarında gerçekleşecek derslere ateşleri ölçülerek alınacak. Bunun yanı sıra alanlar düzenli olarak dezenfekte edilirken minik sporcular kendilerine ait spor malzemelerini kullanacak. 7 Temmuz’da başlayan dersler yedi haftanın sonunda 28 Ağustos’ta son bulacak.

Temassız ve Tedbirli Antrenmanlar

Yaz Spor Okulları’nda yeniden bir araya gelebilmenin mutluluğunu paylaşan Beylikdüzü Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Fidan Gül, “Beylikdüzü Belediyesi olarak her yıl Yaz ve Kış Spor Okulları olmak üzere çok farklı branşlarda çocuklarımıza ulaşıyoruz. Bu yıl yaşadığımız bir pandemi süreci var. Bu nedenle kapalı alanlardan çok açık alanlarda faaliyetlerimizi yapmayı uygun bulduk. Sosyal mesafe kurallarına uyarak temassız antrenman sistemiyle çocuklarımıza 6 farklı branşta bu hizmeti sunuyoruz. Çocuklarımızın geçirdiğimiz pandemi sürecinden sonra açık alanlarda bu tarz faaliyet yapmaları çok önemli ve burada güzel vakit geçirmelerini umuyoruz. Bu nedenle hem velilerimizi hem de çocuklarımızı bu alanlarda görmek isteriz. Çok güzel bir çalışma başlattık ve göreceğimize de inanıyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.