Yeni Özellikler YouTube Android’e geliyor

Yeni Özellikler YouTube Android’e geliyor
Google, YouTube mobil için kamyon dolusu yenilikle geliyor. Geçtiğimiz hafta içinde ortaya çıkan raporlara göre 13. sürüm pek çok beklenen yeniliği Android’e getirecek. Bunların başında da siyah tema ve yeni reklam atlama yöntemi yer alıyor.
Yapılan diğer bir çarpıcı değişiklikse menü kısmında. Bildiğiniz gibi mobil YouTube’da video geçmişine ulaşabiliyorduk, ancak ayarlarını değiştiremiyorduk. Yeni sürümle beraber geçmiş izlemeyi duraklatmak ve devam ettirmek mümkün olacak.


Siyah temanın arkasında kalıyormuş gibi gözükse de, yeniliklerin başında yeni reklam atlama metodu geliyor. Bildiğiniz gibi video öncesinde veya sırasında çıkan uzun reklamları 5 saniye sonra atlamak mümkün. Ancak bunun sağ alttaki ufak bir butona dokunarak yapabiliyoruz. 13. sürümde reklamlar artık kaydırma hareketiyle de geçilebilecek.

Ve siyah tema. Bir süredir masaüstü tasarımda bulunan ve tercihe göre açılabilen karanlık mod, sonunda Android’e de 13.01 sürümüyle gelmiş olacak. Google’ın yenilikleri iOS tarafına ne zaman getireceği ise şimdilik bilinmiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.