12 Yıldız'lı Büyükçekmece'ye 5 yıldızlı hizmeti

12 Yıldız'lı Büyükçekmece'ye 5 yıldızlı hizmeti
Avrupa Konseyi tarafından "12 Yıldız Şehir" unvanı ile taçlandırılan Büyükçekmece'de hizmet kalitesi de her geçen gün artıyor.
Büyükçekmece Belediyesi, Temizlik İşleri Müdürlüğü filosuna kattığı yeni araçlarla ilçedeki temizlik standartını çok daha yukarılara taşımayı hedefliyor.

Başkan Akgün bizzat test etti
16. Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali öncesinde hazırlık çalışmalarını sürdüren Büyükçekmece Belediyesi,  Avrupa Konseyi'nce verilen "12 Yıldız Şehir" unvanı ve "Avrupa Diploması" ödüllerine yaraşır hizmetler ortaya koyuyor. 57 ülkeden 1600 kültür ve sanat elçisini ağırlayacak olan Büyükçekmece Belediyesi, ilçedeki hizmet kalitesini daha yukarılara taşıyarak, Türkiye'yi en şekilde temsil etmeye hazırlanıyor. Bu kapsamda Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü hummalı bir çalışma başlattı. Büyükçekmece'ye daha hızlı ve daha kalıcı temizlik hizmeti vermek için filosuna modern araç gereçler dahil eden Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün yeni araçlarını denetleyen Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, bazı araçları bizzat kendisi kullanarak test etti.

"Önemli ödüllere layık görüldük"
Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün,  Büyükçekmece ilçesinin sadece Türkiye'de değil Avrupa'da da tanınan ve yakından takip edilen bir ilçe olduğunun altını çizerek; "Avrupa Konseyi'nce çok önemli ödüllere layık görüldük. Büyükçekmece, 12 Yıldız Şehir gibi çok ayrıcalıklı bir unvana sahip. Ayrıca çok kısa bir süre önce de "Avrupa Diploması" ödülüne layık görüldük. Bu ödüller, belediyemizin ortaya koyduğu sosyal ve kültürel hizmetlerin kalitesinin  sonucu olarak tarafıma verilmiştir" dedi.

"Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edeceğiz"
Önümüzdeki günlerde, 16. Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali için 57 ülkeden 1600 sanatçının Büyükçekmece'ye geleceğini de hatırlatan Başkan Akgün, "15 yıldır olduğu gibi bir kez daha Türkiye'mizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Bu kapsamda çok titiz bir çalışma yürütmekteyiz. Festival öncesinde Temizlik İşleri Müdürlüğü'müzün filosuna kattığımız yeni araçlarla daha modern ve daha iyi bir temizlik hizmeti vereceğiz. Yeni satın aldığımız son teknoloji ürünü vakumlu yol süpürme araçlarımızı Büyükçekmece halkının hizmetine sunduk. Ayrıca Kordonboyu, Kültürpark başta olmak üzere pek çok bölgemizde de ilçemize yakışır yeni kent mobilyaları hizmet verecek" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum