382 sağlık çalışanı anısına zeytin ağacı dikildi

382 sağlık çalışanı anısına zeytin ağacı dikildi
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün katılımıyla gerçekleştirilen “Salgın Sürecinde Yaşamını yitiren Şehit Sağlık Çalışanları ve Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Zeytin Ağacı Dikim Etkinliği” Sinanoba Mahalles

Ağaç dikim tören sonrasında şehir sağlık çalışanları için dua edildi.

382 sağlık çalışanı anısına zeytin ağacı dikildi

Ebedi olarak yaşayacaktır

Kovid-19 sebebiyle yaşamını yitiren 382 sağlık çalışanı adına tek tek zeytin ağacı dikildiğini söyleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “İYİ Parti yöneticileri belediyemizi ziyaret yaparak çok güzel bir konudan bahsettiler. 

Adı Kovid–19’ ile mücadele yaparken yaşamını yitiren tıp insanlarımızın, sağlık çalışanlarımızın adına Büyükçekmece’de onları ebedileştirmek için bir zeytin bahçesi kurmak istediklerini söylediler.

Son derece heyecanlandım ve duygulandım. Bu sebeple Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’e çok teşekkür ediyorum ve bu projeye bu noktaya getiren arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. 

Kaybettiğimiz değerlerden üç tanesi benim çok kıymetli abilerimdir. 382 tıp insanımız insanları kurtarmaya çalışırken yaşamını yitirdiler. Hepsini şükranla, saygıyla, minnetle anıyoruz. Ruhları şad, mekanları cennet olsun. 

Bugün burada 382 zeytin ağacı ebedi olarak yaşayacaktır. Projenin sahibi İYİ Parti Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener ve ekibine çok teşekkür ediyorum.”

382 sağlık çalışanı anısına zeytin ağacı dikildi

Her birinin hatırası aileleri kadar bizlerin de kalplerinde yaşayacaktır

382 sağlık çalışanı anısına zeytin ağacı dikildi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Bugün güzel bir etkinlik için buradayız. Ben hem kendi teşkilat mensuplarımıza, hem partimizin mensuplarına ama bu projemizi hayata geçiren belediye başkanımıza kalpten teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. 

Biz sağlık çalışanlarımızı başından itibaren bu Kovid–19 belasıyla ilgili olarak özverili çalışmaları canları pahasına büyük bir yorgunluğu göze alarak insanlarımıza hizmet vermeleri en uçtan en tepeye kadar olan o çalışma grafiğinde hepsine en derin saygılarımızı, şükranlarımızı, teşekkürlerimizi, minnetlerimizi sunuyorum. 

Partimiz olarak vefat eden doktorlarımızın, hemşirelerimizin, sağlık çalışanlarımızın Kovid–19’dan yaşamını yitiren tüm meslek şehidi sayılmasını defalarca önerdik. 

Geride bıraktıkları şehit aileleri kapsamında bakılmasını defalarca önerdik. Onun gerçekleşmesinde başarılı olamadık ama sayın belediye başkanımızla arkadaşlarımızın öngörüsü olan onların hatıralarını sonsuza kadar yaşatmayı hedeflediğimiz bu zeytin bahçesinin oluşmasını başardık. 

Ben tekrar sayın belediye başkanımıza ve arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Her birinin hatırası aileleri kadar bizlerin de kalplerinde yaşayacaktır. Mekanları cennet olsun. Allah her birini peygamber efendimize komşu kılsın.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.