Akgün: Hizmet kalitesini ve motivasyonu arttırır

Akgün: Hizmet kalitesini ve motivasyonu arttırır
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, hizmet içi eğitim seminerlerinin önemine değinerek; “Bu tür eğitimler kurumumuzun verimini, hizmet kalitesini ve motivasyonu artırır” diye konuştu.

Türkiye Belediyeler Birliği ve Büyükçekmece Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen “Kişisel Gelişim Eğitimi” Kocaeli Kartepe’de belediye başkan yardımcıları ve daire müdürlerinin katılımıyla gerçekleşti.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün katılımıyla gerçekleşen Türkiye Belediyeler Birliği Belediye Akademisi Hizmet İçi Eğitim programı kapsamında Yard. Doç. Dr. Gülsüm Gülnaz Gültekin tarafından “Etkili İletişim ve Halkla İlişkiler”, Uzman Eğitmen Kutay Ürkmen tarafından da “Gülümsemenin Büyüsü” konulu kişisel gelişim eğitimi verildi.

“Yerel demokrasi kültürü ileri gitmelidir”

Seminerde konuşan Büyükçekmece Belediye Başkanı ve Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Encümen Üyesi Dr. Hasan Akgün, TBB’nin yerel demokrasi kültürünün daha da geliştirilmesi açısından çok önemli hizmetler verdiğini bunun yan ısıra hizmet kalitesinin ve verimliliğin arttırılmasına yönelik önemli çalışmalar yapıldığına dikkat çekerek; “Belediyecilik akademisinin kurulması konusunda ki çalışmalarımızda hızla devam ediyor. Bu çalışmalar tamamlandığında Türk belediyeciliğine yön verecek zabıtasından, teknik adamına kadar fiili olarak Türkiye Belediyeler Birliği’nin kampüsünde eğitim alacak olan arkadaşlarımız, Türk belediyeciliğini tüm dünyada örnek noktaya taşıyacaklardır. Ülkemizde yerel demokrasi kültürü ileri gitmelidir. Yerel demokrasi ne kadar güçlendirilirse, ne kadar taçlandırılırsa o yerel demokrasiden de müthiş bir genel demokrasi doğar” şeklinde konuştu.

Herkese eşit ve adil hizmet ilkesi

Büyükçekmece Belediyesi olarak geçmişte olduğu gibi bundan sonrada vatandaşa hizmet yaparken hiçbir fark gözetilmeden herkese eşit, adil ve insan haklarına uygun, insan onuruna uygun hizmet vermeye devam edileceğin vurgulayarak şöyle konuştu: “Bu tür eğitimler bir araya gelmemizi sağlamasının yanı sıra hem bizim kurumumuzun verimini arttıracaktır, hem de hizmet kalitesi ve motivasyonumuzu arttıracaktır.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.