Akgün, iftarda ilçe protokolünü ağırladı

Akgün, iftarda ilçe protokolünü ağırladı
Büyükçekmece Belediyesi tarafından her yıl Ramazan ayında geleneksel olarak düzenlenen ilçe protokol iftarı Hadımköy Kilisli Restaurant'ta gerçekleştirildi.


Katılım bu yılda yoğundu

Her yıl olduğu gibi bu yılda Büyükçekmece ilçe protokolünü iftar yemeğinde ağırlayan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün davetine, Büyükçekmece Kaymakamı Mustafa Hulusi Arat, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Acıkara, İlçe Garnizon Komutanı Personel Albay Ayhan Akkaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Uygun, İlçe Müftüsü Ahmet Yaylalı, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Daştan, mahalle muhtarları, belediye meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları, ilçede görev yapan müdür, bürokrat, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

"Kocaman bir aileyiz"

Büyükçekmece'de görev yapan herkesi, ilçeye hizmet eden Büyükçekmece ailesinin bir parçası olarak gördüğünün altını çizen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün; "Büyükçekmece bugün İstanbul en nadide ve örnek ilçelerinden bir tanesi ise bunu sizlerle birlikte başardık" dedi.

Bu gelenek her zaman devam edecek

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, konuşmasını şu şekilde sürdürdü: "Ramazan'ı Şerif, birlik beraberlik, sevgi ve hoşgörü ayıdır. Tüm iyi niyet ve güzelliklerin birleştiği ve arşı alaya yükseldiği bir aydır. Bu ay içinde bu güzide şehir içinde yaşayan ve hizmet veren kişiler olarak birlikte iftar yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Katılımız için hepinize teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. İftar yemeği sonrasında ise, İlçe Müftüsü Ahmet Yaylalı tarafından dua okundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.